Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Jedenácté číslo brněnského komiksového magazínu.
Hlavním tématem čísla je maďarský komiks.

Komiksy:
Investor - Marek Rubec
Fanouš: Romadurový teror - Dan Černý
Ježek Jiří: V tramvaji - Rafal Skarzycki, Tomasz Leśniak
Mikropolis: Zápis do školy života - Dennis Wojda, Krzysztof Gawronkiewicz
Takmer umelecký projekt - Martin Groch
Vlastenci na prázdninách - Lucie Lomová
Lov divoženek na ukrajinské stepi - Igor Baranko
Král džungle - Tomáš Lavrič
Roztěkaný - Giovanni Simoncelli
Mléko a voda - Mawil
Blogomiks - Daniel Csordás
Věková hranice - Miklós Felvidéki
Tvoje tvář - Balázs Gróf
Továrna - Zsófia Borbély, Csaba Mikó, András Barányai
Princezna - Barnabás Ábrai, Tamás Gáspár
Luna vychází na západě - Renáta Fučíková
Robert - Jiří Grus
Grogy (2. stripy, liší se dle varianty obálky) - Martin "Shooty" Šútovec

Publicistika:
Dan Černý - Všechno to odstartovala sešívačka (rozhovor) - Tomáš Prokůpek
Bratři Bratří v triku - Tomáš Prokůpek
Karel Václav Klíč - Tomáš Prokůpek
Maďarsko a komiks - Antal Bayer, Zóltán Ádám Szabo
Invaze z Panonie - Maďarské komiksy v českém a slovenském tisku od konce 60. do začátku 90. let - Milan Krejčí
Renáta Fučíková - Naučila jsem se z knih nevyčnívat (rozhovor) - Tomáš Prokůpek
Sedmero řemesel Františka Kobíka - Tomáš Prokůpek

Medailony autorů

Vyšlo ve dvou verzích obálky:
Varianta A: Fanouš a sprcha - Dan Černý
Varianta B: Večerníček - Martin Groch

Liší se i zadní částí obálky, každá obsahuje jiné stripy od Martina Šútovce (Shootyho)


Scénář
Igor Baranko, Dan Černý, Daniel Csordás, Miklós Felvidéki, Renata Fučíková, Martin Groch, Balázs Gróf, Jiří Grus, Tomaž Lavrič (TBC), Lucie Lomová, Marek Rubec, Giovanni Simoncelli, Rafał Skarżycki, Martin Šútovec (Shooty), Markus Witzel (Mawil), Dennis Wojda
Art
Igor Baranko, Dan Černý, Daniel Csordás, Miklós Felvidéki, Renata Fučíková, Krzysztof Gawronkiewicz, Martin Groch, Balázs Gróf, Jiří Grus, Tomaž Lavrič (TBC), Tomasz Leśniak, Lucie Lomová, Marek Rubec, Giovanni Simoncelli, Martin Šútovec (Shooty), Markus Witzel (Mawil)
Obálka
Dan Černý
Publicistika
Antal Bayer, Milan Krejčí, Tomáš Prokůpek, Zóltán Ádám Szabó
Redakce
Tomáš Kučerovský, Jiří Mitáček, Tomáš Prokůpek
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
978-80-904467-4-8 (Analphabet Books)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný + černobílý
Váha
510 g
Stran
128
Cena
175 Kč
Varianty
Aargh! #11 (varianta A) (2012)
Aargh! #11 (varianta B) (2012)
  • sedw
    sedw3.11.2016 23:22Aargh! #11 (varianta A)
    Můj druhý Aargh mě trochu zklamal. Publicistika bylo opět výborná, té nemám co vytknout, ale bohužel komiksy mě příliš nenadchly, opravdu mě zaujal jen Investor a poměrně mě pobavil i Fanouš a Robert, jinak šeď a průměr. Publicistika tedy za 4*, komiksy za 2*, zprůměrováno na 3*.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin16.7.2014 23:18Aargh! #11 (varianta A)
    Hned zkraje velmi znepokojivý Investor, následovaný Fanoušem, který mě snad poprvé vysloveně a do puntíku bavil. Mám pocit, že tyhle kratší příběhy mu sluší víc. Lov divoženek hezky eroticky navnadil na vtipnou povídku Roztěkaný, Tvoje tvář je prima a Továrna dokonalá, takový "jimmycorriganovská", co se týče stylu vyprávění. Grusův Robert pobavil asi nejvíc, i když zápletka, ani pointa kdovíjak suprová není. Ale ten děj!

    Celkový dojem: 70%
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš27.8.2012 19:31Aargh! #11 (varianta A)
    V srpnovém parnu mi vyhovovala absence hrubozrnné alternativy a dominance "lehčího" čtení. Nemůžu říci, že by v čísle byl nějaký nezapomenutelný komiksový kousek, ale nic mě rozhodně neurazilo. Grusův scénář za žádný průser nepovažuju, spíše naopak, těžkotonážní všednost a nepříjemná povědomost jsou jedny z fenoménů, které od dospělého autora očekávám. Koneckonců problémy blížícího se středního věku jsou jakousi linkou celého čísla. Publicistika nemá obdoby, Kobík je samozřejmě super, osobně mě potěšila i Renata Fučíková, dobře si pamatuji její kresby ze Čtyřlístku a IS, kde patřily vždy k nejzdařilejším. Jednonohý jeřáb je jeden z mála nečtyřlístkových příběhů, které si pamatuji živě dodnes.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš3.4.2012 03:55Aargh! #11 (varianta A)
    Obálka s Večerníčkem temná jako bezměsíčná noc (předcházelo dlouhé rozhodování zda Groch nebo Černý). Fanouš boží (dlouho jsem se tak u komiksu nenasmál). Robert příšerný (Grusovi by konečně měl někdo psát scénáře, ta jeho autorská tvorba stojí za prd). Technické cvičení na znělku z Vltavy - vážně je na tohle někdo zvědavý? To nemělo opustit šuplík. Lomová upřímná, Maďaři zvláštní, Baranko orgasticky výtečný. Zbytek zábavný nebo 'divný' (ano, art). Publicistika si nadále drží vysokou úroveň. Prokůpek s Kučerovským zaslouží hobla.
  • denny
    denny31.3.2012 09:55Aargh! #11 (varianta A)
    Paráda jako vždy. Text o Kobíku super.
  • karel
    karel mecenáš21.2.2012 14:55Aargh! #11 (varianta A)
    jako vždy skvělá publicistika, rozhovory i komixi. Grus je démon.
  • Landauer
    Landauer14.2.2012 09:25Aargh! #11 (varianta A)
    Jaksi... Super, no! Parádní počtení! Škoda, že Aargh! nevychází stejně často jako Blesk.
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš2.2.2012 16:48Aargh! #11 (varianta A)
    Po dovrseni prvnich deseti [kdyz nepocitam specialy] cisel, nacina Aargh dalsi desitku a myslim, ze lepsi start to nemohl byt. Kdyz pominu pekne zpracovane tema o madarskem komiksu tak me potesil [uz klasicky] Fanous + rozhovor s Danem Cernym. Moc se tesim na jeho "celovecerni" komiks, ktery snad vyjde tento rok. Rozhovor se skvelou Renatou Fucikovou, jejiz veci jsem kdysi obdivoval ve Ctyrlistku, vycerpavajici povidani o mem milovanem Frantisku Kobikovi. Vyber samotnych komiksu je ok, myslim, ze kazdy si najde neco co ho oslovi minimalne vizualem. Graficka uprava a tisk - to je kvalita, na kterou jsem si u Analphabet Books zvykl, ale dnes rozhodne neni samozrejmosti. Aargh 11 me opravdu potesil - je to kus poctive odvedene inspirativni prace. PS: v obchode jsem si vybral obalku s Fanousem. Cus.
8123
Četl/a (37)
81splinter, aza, AZTeck, binnmode, cyboy, Dalistar, davidek, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, farnhajt, fel68, J.Connor, James, jankie, jd., jiskra, kallenved, Kaluž, Kerbellos, Khagrael, kinak, Kitykatyn, Le Porello, Light, Marty_von_Shit, Mercurio, NecRoman, robert.hladil, robertsedmik, sedw, spekktrum, suricattaontheway, tacmud, Toe, Tomeek, vita
(122)
5555, 81splinter, adam.ra, afri, Alfi, Ashek, aza, Azbest, AZTeck, bboorreekk, BeeSee, Benji, binnmode, blackJag, bobo666_2005, Braindead, buscheer, calvin10, cybern, cyboy, Dalistar, Dani El, Davedd168, davidek, DAxik, DEmnoG, denny, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, farnhajt, fel68, filemon, Fox01, Fréza, Glumal, goodspeed, grinder, hawkzn, hromotlk, invape, J.Connor, James, jankie, jd., jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, K-Os, kallenved, Kaluž, Kapis, karel, Kazumaki, Kerbellos, kinak, Kitykatyn, knizemyskin, Landauer, Le Porello, Lenny, Light, listr, Lobok257, Lojza, m.jedle, macomix, mAGiic, Marty_von_Shit, Marvin, mcleek, Meesha, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Opitz, mike731, mikina, mikki.maser, moiqpiom, morbn, MP, Mr.Plysh, NecRoman, noMster, Norri, o2t2, Paldini, pavel, pechna, petad, petrsimcik, Poseidon1978, RadimNemec, raimi, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, Saiffer, Saran, sedw, Skot, Slaine, sleepless, spekktrum, suricattaontheway, tacmud, tertr556, the.kasztan, Toe, Tomas024, Tombal, Tomeek, trudoš, tulipstros, vita, vranakx, Vrenn, xintax, yogi, Zajo original
Chce (8)
burzum, DAN478, DracoAn, flynander, fusnix, Kjon, Sv1hl1k, Tillion
Shání (3)
gobers, Sv1hl1k, Tillion
Nabízí (1)
buscheer