Koupit
V knize jsou dva příběhy, Texaské rodeo a Jedenácté patro. V prvém se Čtyřlístek se strašidly z Bezzubu dostane až do Texasu, kde pátrají po ztraceném kamarádovi. Zde se kromě půtek s obávaným pistolníkem Billem zúčastní také nefalšovaného texaského rodea. V něm samozřejmě excelují naše strašidla. V druhém příběhu Čtyřlístek zabloudí výtahem do jiných světů, kde prožívá nová skvělá dobrodružství, např. s Aldebaranskými čmely.

Tato knížka vyšla poprvé pouze v brožovaném vydání ve formátu A5 v roce 1996 pod názvem Jedenácté patro. Náklad byl tehdy převážně určen pro PNS a Mediaprint.

Scénář
Jiří Poborák, Ljuba Štíplová
Art
Jaroslav Němeček
Obálka
Jaroslav Němeček
Žánry
dětský
ISBN/ISSN
978-80-85389-79-1 (Čtyřlístek)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
215 x 305 mm
Tisk
barevný
Stran
64
Cena
250 Kč
Varianty
Čtyřlístek: Texaské rodeo (pevná vazba) (2011)
Čtyřlístek: Texaské rodeo (paperback) (2011)
  • louza
    Dva příběhy čtyřlístku z půli 90. let nesou jasnou pečeť starých i nových časů. Němečkova kresba je ještě tradiční, coloring už je bohužel po novu a ty tam jsou jemné odstíny ručního barvení. Příběhy jsou bohužel poměrně tragické. A to i ten, pod nímž je podepsána legendární Ljuba Štíplová. Jde o klasické čtyřlístkovské zápletky na deset stránek pro účely speciálu natažené na trojnásobek. I malý čtenář určitě pozná celé strany nic neříkající vaty. Kniha má daleko ke klasickým speciálům konce 80. a začátku 90. let.