Koupit
Comicsový časopis neboli comics na kvadrát.

Scénář
Daniel Abnett, François Boucq, Greg Rucka, John Wagner
Art
Siku, François Boucq, Julian Gibson, Eduardo Risso
Obálka
Eduardo Risso
Překlad
Jiří Pavlovský, Darek Šmíd
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný + černobílý
Váha
250 g
Stran
72
Cena
99 Kč
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš26.1.2021 08:49CREW² #29
    Slabšia CREW (Dredd, Sinister Dexter), ktorú na 3* vyťahujú náučné texty a skvelé Odstupné od Grega Rucku (Gotham Central). To patrí do konceptu Spider-Man: Pavučina, čo je zvláštna, ale výborná séria, v ktorej sa nachádzajú príbehy zo spider-manovského sveta, ale Spajdy v nich vystupuje minimálne, alebo vôbec. Ak vás tento koncept osloví, tak vedzte, že príbehy z Pavučiny vyšli aj v spajďáckom komplete, konkrétne v knihách Hlad, Smrt a osud, Pavučina a Nebojsové (tu vyšlo znova Odstupné).
  • luky.kuky10
    luky.kuky1020.8.2015 22:27CREW² #29
    Slabsi prumer. Pecka cisla je spider-man bez spider-mana.
  • brkowycz
    brkowycz20.12.2011 10:50CREW² #29
    Soudce Dredd nudil.
    Sinister a Dexter - jednohubka, která mě nezklamala. Není to nic extrovního, ale když si vzpomenu na jiné díly, které byli tak stokrát horší, myslim že tentokrát to ještě dopadlo relativně dobře. Stejně jako u Dredda mi ale přijde, že všechny dobrý krátký díly už v Crwi vyšli.
    Spiderman byl dobrej, a jakejpak bez Parkera? Vždyť tam na dvou políčkách sedí kdesi vzadu ve stínu na zdi v kostýmu :-) Dobře napsaný, Risso mě zase navnadil na další pokračování 100 nábojů a dohromady to považuju za jednu z nejlepších věcí, co kdy v Crwi vyšla. Je to určitě důvod, proč si tohle číslo koupit.
    Na závěr příběh o bábě co chodí sem a tam po městě... hezky napsanej, líbila se mi barvitá přirovnání, navíc scénář s kresbou skutečně vytvoří atmosféru té hodné a klidné důchodkyně, co má svoje zajeté zvyky a všichni jí mají rádi. Pointa je ovšem dost ubohá... na to aby šokovala, není dost drsná a v intelektuální rovině nemá moc co říct. Procenta nahoru hlavně za "ODSTUPNÉ"
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš8.9.2011 23:30CREW² #29
    Noirový Spider-man bez Parkera je luxusní, Risso prostě k tomuhle žánru patří. Navíc mám rád tyhle "vedlejší linky" ze světa slavných postav. Saku vkusně pokračuje v tradici Dreddovských kreslířů, ale jinak spíše o ničem. Sinister a Dexter jsou snad čím dál slabší. Boucq je celkem dobrej, ale souhlasím, že nepitvání pointy by mu rozhodně prospělo.
  • Fry
    Fry admin29.5.2011 15:48CREW² #29
    Crew 29 není zrovna nejlepší, ale není to zas tak velký propad.
    Články byly velice zajímavé a vzrušující.
    Komiksy:
    Soudce Dredd: Když se porouchá výtah: byl tentokrát nesrozumitelně nezajímavý.
    Snister a Dexter: Co dělat v Downlode, když jste mrtví: Trošku slabší ale jinak ok.
    Spider-man: Odstupné: Dost zajímavá detektivka v podání skvělých autorů.
    Hanba!: No, tak tohle už je klasika pro důchodce.
  • yojimbo
    yojimbo4.4.2011 18:47CREW² #29
    Že by tak dlouho vybírali, až přebrali? Inu, působí to tak... Dredd mi nikdy úplně nesedl, tady alespoň neruší. Zato Sinister a Dexter šlápli setsakra vedle a ani slavný Boucq mě nijak neoslovil - jeho Hanba! měla skončit o stránku dřív, takhle autor jen zbytečně rozpitval pointu. Ještě že to Odstupné má takovou atmosféru - své komiksové kolegy v tomto čísle bez debat zachraňuje! Publicistika je fajn, článek o autorech Incalu mě dokázal navnadit, tudíž svůj účel nejspíš splnil. Snad si příštím číslem Crew spraví reputaci, když si ji tímhle pošramotila. Na druhou stranu - beztak je povinností ji mít v knihovničce, tak co řešit?
  • mart.in
    mart.in mecenáš2.4.2011 10:11CREW² #29
    Články lepší než comicsy, mezi kterými vybočuje jen Odstupné. Dredd mě vlastně moc nebaví nikdy, k tomu ta kresba...Sinister a Dexter mě naopak baví skoro vždycky, ale tentokrát se to taky nepovedlo. A to o těch starcích mi přišlo totálně nevtipný, blbý a prostě zbytečný, Nicméně všechno o Incalu bylo super, a tohle číslo to dost zachránilo.
  • krvinka56
    krvinka562.4.2011 09:34CREW² #29
    Sestro co ste mi to dala za Crew?Vždyť ten pacient natáhl bačkory a ten upír šel raději za Blejdem.

    Ale teď vážně tohle je ta nejhorší crew z clé druhé crewní sérije.Připomnělo mi to poslednmí čísla původní Crwe než šla tenkrát do kopru.Tady je vydět že si někdo ze členů redakce udělal radost a vydal si Crew čistě pro sebe.Jen jeden komiks je super jinak má tato Crew hodnotu díky super článkům jinak je na nic.Obálka má lákat čtenáře ke koupi.Tahle na mne působí jakoi repelent a fakt odpuzuje.Já mám ve zvyku si čas od času vytáhnout Crwe a pokochat se obálkama ale u této to rozhodně neudělám.
    Tak ke komiksum sou tu celkem čtyři:
    SOUDCE DREDD:KDYŽ SE POROUCHÁ VÝTAH-Dredda mám rád je to super týpek ale mněl roozhodně lepší díly a odost takovej piloruča byl opriti tomuhle geniální.Příběh mohl bejt zábavnej ae podle mne to autor nezvládl.|Kresba ta je fakt strašná.Jedině ty barvyčky sou super až se někdy zhulím nebo namažu tak se na ně pudu mrknout.
    SINISTER A DEXTER:i ty mám rád ,ale platí to sammé co u Drdda krom barvy a kresby .Tady je návrat ke kořenům.Ale jinak sou na odpis.
    SPIDER-MAN:ODSTUPNÉ-Jednoznačně nejlepší kommiks toho čísla.Jak kresbou tak příběhem s barvama sem spokojen.Jediná výtka je snad ke Kingpinovi něco mi na něm nesedlo a navíc je to nejhůř nakreslená postava.Je jasné že jeho postava má mít nad ostatníma svou nadřazenost to je perfekně nakresleno.Je to dost dobrej Spider-maní speciál ač tam prakticky není tohle si určo ještě někdy přečtu.
    HANBA!:A tohle je jako co? To mněla bejt ta nejlepší závěrečná pointa ze všech ?Tohle je horší než umnělé zuby fakt o ničem.

    Tak články jednoznačně vévodí tomuto číslu.Komiksové milníky se ŠÍLENÝM UNIVERZEM.Které sou k Inkalu mají fakt perfektní informační hodnotu.Stejně tak jako ty první ty sou taky hodně zajímavé.Žlutý koutek mne zaujal fakt skvělá informace o manze(mít víc času tak se zdokonaluji v anglině abych si ten komiks koupil).Next generation de furt mimo mne to nejzajímavější a nejčitelnější už bylo.Ukázka z Inkalu super nejsem si tím moc jistej ale jako sběratel do něj stejně pudu.Vše ostatní má svůj obvyklý.Standard .Teda až na úvodník který mne ničím nezaujal už tu byly lepší a šílenější.
    Už se těším na další číslo které by mohlo bejt lepší.Už jen díky té obálce to příště bude stát za to.
  • Final
    Final mecenáš1.4.2011 20:33CREW² #29
    Trošičku slabší komiksy, až na Kingpina. Kladné body za publicistiku, potažmo povídání o Incalu.
  • tonda
    tonda28.3.2011 10:32CREW² #29
    Je to hustý.

  • Kabukiman
    Kabukiman27.3.2011 20:02CREW² #29
    Když tak nad tím přemýšlím a dumám,tak tuto crew považuji za tu nejslabší... Nebavil jsem se ani u jednoho komiksu- dredd - nuda, Sin a dex taky, spiderman- no nudil jsem se taky,nemůžu si pomoct a co bylo ještě... jo nějakej dědek s babkou co choděj štreky ve tvaru bimbana a pipky...no....asi jsem na tenhle humor už fakt starej,ale ani koutkem mi to necuklo... Listárna a úvodník kupodivu taky nuda a co je ještě protivnější- propaganda... Já vím,že se nějak musí crew starat o prodeje a povzbudit zájem o svoje komiksy,ale úvodník byl vždycky zábavný a humor mr. Pavlovského mám rád...tady ho moc nebylo. A nebyl mezi dopisama ani redakční strip...no, tím bych kritiku ukončil:) Snad jen ještě, že se mi nelíbila ani obálka...:) Ale to už jen pro úplnost:D Podtrženo a sečteno, tuhle crew nemusím a raději si přečtu některou ze starých,kdy ještě crew nebyla na druhou, ty mi přijdou nějaké lepší,než ty nové...no...:)
  • felis
    felis mecenáš25.3.2011 08:44CREW² #29
    Jediné, co mě hodně bavilo bylo Odstupné, které opravdu vyčnívá nad ostatní. Dredd byl hodně slabý a Sin-Dex jakbysmet, přestože mě obvykle baví hodně. Hanba má pointu pravda překvapivou, ale asi pro lidi kteří mají rádi jiný styl humoru, přišlo mi to takové...nedospělé, nevím. Publicistika výborná. Celkově určitě jedna ze slabších krví.
  • choze
    choze24.3.2011 22:16CREW² #29
    Dredd měl být asi vtipný, ale nebyl. Sinister a Dexter nebyl vtipný nikdy a tady se nic nezměnilo. Hanba - viz. Dredd. Odstupné - LUXUS! Risso je frajer a těch jeho dvaadvacet stran je pastva pro oči.


  • Lenny
    Lenny mecenáš24.3.2011 00:13CREW² #29
    Tohle číslo mě krom Odstupného (to bylo parádní) nebavilo. Člověk by neřekl, kolik kvůli Spajďovi umře "slušnejch" lidí. Ještě S+D šli, ale mohlo to být o cca stránku kratší. Hanba! je rozhodně zajímavý počin s překvapivou pointou, ale tento typ humoru mi zrovna moc nesedí. Dredd je docela zvláštní vzhledem k různým panelům na stránce, ale příběhově nebavil. Ukázku z Incalu skáču - koupím ho určitě (i když by se mi po prolistování líbil asi víc moderní koloring, ale bude to o zvyku). 50% - a to jen proto, aby mi nezavolal Kingpin.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš22.3.2011 14:30CREW² #29
    Nejdřív se porouchal výtah. Nic nepotěší tak, jako cizí neštěstí. Potom jsme byli mrtví v Downlode. A skoro jsme z toho vyvázli se zdravou kůží. Nevadí, stálo to za to. Odstupné jsme nakonec vyplácet nemuseli. Zatáhli to za nás Rucka s Rissem a Parker se tentokrát nechal jen vyfotit. Důchodci. Tradice. Boucq. Prasata. A nakonec se zjevili rytíři v blyštivé zbroji - Alejandro a Jean. Předzvěst příchodu díla astronomických proporcí, přesahujících vědomí smrtelníků. Incal. K tomu pár zajímavostí a informací ze světa námi milovaného malovaného. Zkrátka, tohle se chlapcům s crewního konzumu povedlo.
  • royan
    royan19.3.2011 23:41CREW² #29
    Pro mě spíše slabší CREW. Jediný co mě važně pobailo byl Boucq.
  • erik
    erik19.3.2011 18:01CREW² #29
    P.P.S. Budúce číslo s Punisherom nech je tu čím skôr, zadná strana obálky sľubuje aj dvoch Spidermanov, tak to sa nemiestne teším.
  • erik
    erik19.3.2011 18:01CREW² #29
    Skvelá publicistika má zdatného konkurenta v Spider-manovskom stonábojovom príbehu, vrcholom je však príbeh starenky a starčeka, ktorý mohol vzniknúť hádam iba vo Francúzsku. Konečne zasa skvelá Crew (Dredd a Sinister s Dexterom jej to nedokážu skaziť, aj keď sa snažia). P.S. To ten Incal si asi kúpim, ale ochutnávka ma moc nenavnadila.
5211651
Četl/a (84)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, bierce, Blacksad, calvin10, Cemino, crewni.konzerva, cyboy, daon, Darth Raelchi, DEmnoG, Django, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, erik, farnhajt, fel68, figis, Filios dVekerec, filmator, Final, flipflop, Fox01, Fry, gwen666, Houbař, house192, hypermlok, Ivan Kucera, J.Connor, James, jankie, jh666, jindroush, jiskra, kallenved, Kaluž, Keno, Librarian, Lobok257, luky.kuky10, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, NecRoman, Ozymandias, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, raimi, RaptoR, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, samuelo12, seneke, Shpeckk, Spacecore, spekktrum, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tommy_88, trudoš, tukak, TZcomics, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, zgrywus, zlejzmrd
(241)
007, 2scha, 3E, 5555, 7eleven, 81splinter, adam.ra, adevr, Alfi, amazing_k, andik007, Artigas, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, Balů103, Benji, ben_bella, bierce, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, Braindead, brkowycz, burzum, Caiiiczech, calvin10, calviti, Cassidy, Cemino, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, DAN478, daon, DAxik, deadpool, DEmnoG, Dinik, disclose, Django, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, dre, duri, Durvi, eliera, emanek, erik, farnhajt, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, Final, Fox01, FrAnK, Fréza, Fry, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grynca, gwen666, Hamichal, hawkzn, hedgehog, herbert, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, invape, Ivan Kucera, J.Connor, James, jankie, Jestrab2, jett, jh666, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, karelcedr, Kazumaki, KdG, Keno, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, luky.kuky10, maara, macomix, majer, Majkl, markic, Markyz de Sade, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, matrosh, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Opitz, MickeyStuma, mikado, mike731, MikeZ, mikki.maser, misa, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, morbn, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, o2t2, OldaB, Olesh, Paldini, Papa Wu, pavel, pavlosson, pearlxjam, pechna, pennywise, Petr, Petrisko911 , POLAKST, Poseidon1978, PP, punisher, RadimNemec, Radkos, raimi, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, Rorschach, RudyRod, Saiffer, samuelo12, Saran, SASAN_KING, seezeethree, seneke, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, Slaine, Slávek, sleepless, songoku, spekktrum, Stara.kryta, svobyy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, The Genius, the.kasztan, Tialster, Toe, Tombal, Tomek, Tommy_88, tomned, tonda, Toren, Traum, trudoš, tukak, tulipstros, Two-Face, Tyfus, TZcomics, vallyslayer, valon, Velkej šéf, Viking, vranakx, vrazdinek, VXP, willis, Wiruss, xai, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (10)
filosh, fusnix, Hauzina, Kitykatyn, Maty48, Mistak, Moyek, Odal , R3d, Samurai-Jack
Shání (5)
afri, gobers, Hauzina, Kitykatyn, Mistak