Lucky Luke opět pronásleduje uprchlé vězně bratry Daltonovy. Poprvé se setkává s neuvěřitelným stopařem Tramtabumem, který ho od té doby bude doprovázet při mnoha dalších dobrodružstvích na Divokém západě.

V pořadí dvacátý první svazek vydaný pod nakladatelstvím Egmont ČR, dle chronologického řazení se jedná o 17. svazek série.

Scénář
René Goscinny
Art
Maurice De Bevere (Morris)
Překlad
Zuzana Šmejkalová
Redakce
Stanislav Kadlec
Žánry
humorný, western
ISBN/ISSN
978-80-252-1767-2 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
215 x 285 mm
Tisk
barevný
Stran
48
Cena
149 Kč
Originál
Lucky Luke #17: Sur la piste des Dalton (Dupuis, 1962)
  • sedw
    Po předchozích slabších dílech přichází zase naprostá pecka a jeden z nejlepších dílů. Plno skvělých hlášek, výborný Tramtabum a povedený scénář, který na první pohled působí jednoduše, ale není tomu tak. Kvalitní čtení, ke kterému se rozhodně budu vracet.
  • royan
    Vcelku povedený Lucky Luke, o zábavu se v tomto albu stará zejména postava psa Tramtabuma a Averella Daltona.
  • Fry
    Fry admin19.6.2012 15:45Lucky Luke: Na stopě Daltonovým
    Lucky Luke: Na stopě Daltonovým - V tomto svazku je uveden na scénu detektivní pes Tramtabum, který tak trochu lavíruje mezi přátelstvím s Lucky Lukem a současně také s Daltonovými. Jako nejpovedenější hodnotím scénu ve které Tramtabum s Averellem spořádávají každý svou porci jídla. Velmi kvalitní svazek Luckyho Lukea, proto hodnotím plným počtem hvězd...
  • dr.Orlok
    dr.Orlok15.12.2011 11:59Lucky Luke: Na stopě Daltonovým
    První polovina - výtečná, plná skvělých gagů (cedule u vstupu do měst, nevypočitatelný Tramtabum a hladový Averell), ale v druhé polovině už tempo poleví a hlavně najednou, na str. 37 ve scéně s Mexičanem, Averell jakoby přestal být sám sebou a najednou se chová opravdu zle. Navíc ani obálka se moc nepovedla (proč ta moderní popelnice? co to jednobarevné modré pozadí?)
68