Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Calvin a jeho plyšový tygr Hobbes jsou zpátky. Jejich plány a cíle jsou obrovské, ale v cestě jim stojí spousta překážek. Učitelé, rodiče, Susie Derkinová, mutanti pod postelí, špatně fungující stroje času, transmutační pistole a pak hlavně ta obtížná, otravná věc zvaná realita. Ale s pomocí tygra a fantazie se dá pokořit i ta.
Třetí sborník příběhů Calvina a Hobbese, jedněch z nejslavnějších stripových postav. Filozofie, destrukce a hlavně neskutečná zábava, to všechno v jednom balení.

Scénář
William B. Watterson II
Art
William B. Watterson II
Obálka
William B. Watterson II
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-017-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 225 mm
Tisk
černobílý
Váha
380 g
Stran
132
Cena
189 Kč
Originál
Calvin and Hobbes: Yukon Ho! ()
  • kaylin
    Život je krásný i se všemi jeho nástrahami. Komiks "Calvin a Hobbes" mi tohle připomíná s každým stripem a já jsem za to nesmírně rád. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/02/1376-calvin-hobbes-3-vzhuru-na-yukon-100.html
  • trudoš
    trudoš editor24.6.2016 02:44Calvin a Hobbes #03: Vzhůru na Yukon
    „Po týhle dovolený budeme potřebovat dovolenou.“
    Jednoduše geniální. Stripy Billa Wattersona hrají všemi barvami dětství, od absolutního nadšení veškeremstvem po trudomyslné pochopení skutečného běhu věcí. Je vtipný, ale ne křečovitě, je chytrý, ale ne přemoudřele. Ovšem jeho největším darem je cit pro vystihnutí neskutečně živé fantasie vypovídající o hravé nevinné duši. Až občas zarazí, že za tím vším stojí dospělák. Postřehy navíc vycházejí ze skutečného života, a i když se to může zdát často přestřelené, s realitou všedního dne mají společného víc, než by jeden do karikatury řekl. A čím jsem starší a sleduju vývoj vlastních dětí, tím víc zjišťuji, že komiksy s Calvinem a Hobbesem v důsledku obsahují vše, co skutečně potřebuji znát k životu.
  • rooty
    Čím jsem starší, tak mám C&H radši, opravdu velice příjemný humor, který ve mně vyvolává nostalgii a zvedá mi vždy náladu. Rozhodně nejlepší strip.
  • sedw
    Mírně slabší díl než ostatní, nebál bych se dát i 5*, avšak v porovnání s dalšími díly Calvina musím jen 4*, protože tomu přece jen něco málo chybí.
  • Kapis
    Kapis mecenáš6.6.2012 08:06Calvin a Hobbes #03: Vzhůru na Yukon
    Tak jsem se po dlouhé době dostal zpátky k těmto dvěma výlupkům, tedy jednomu s plyšákem, a vždy před spaním jsem si dal v posteli pár stripů na lepší spaní. Občas mi však naopak spaní zarazila děsivá představa, že se nám už brzy narodí něco podobného a spaní jako takové, tedy přirozená fyziologická obnova sil bude už jen příjemná vzpomínka. Celkově jsem se příjemně pobavil i poděsil a dávám cca 85% a přidávám neanarchisticky, nelevičácky, naprosto neutrálně 4...zlaťoučké penízky v kapsišce, ale kuš...hvězdičky:-)
  • krvinka56
    Tak po předchozích dvou knihách co mne dokázali pobavit je tato zatím ta nejhorší.Takový kvalitativní sešup dolů sem nečekal.Prokousával sem se jí několik dní.Tak deset stripů mne dokázalo pobavit.
    Naštěstí sem kupoval naráz i další knihy a ty sou mnohem lepší.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin17.10.2011 00:02Calvin a Hobbes #03: Vzhůru na Yukon
    Jéminkote, já byl tak natěšenej až si to přečtu... nakonec jsem byl asi vysloveně pře-těšenej, protože prvních pár stránek jsem se skoro nesmál; divil jsem se, kam se podělo to kouzlo, které mě u Calvina a Hobbese vždycky dostane. Jenže netrvalo dlouho a už jsem se opět ponořil do skvělého světa mého nejoblíbenějšího komiksu. Miluju ho tak, že mu pár slabších stripů s radostí odpustím...

    ... jo a ne, že by toho někoho zajímalo, ale musím si změnit ikonku:-)
  • Azalin
    Azalin mecenáš24.9.2011 09:49Calvin a Hobbes #03: Vzhůru na Yukon
    Zase skvělý díl!
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš23.9.2011 04:42Calvin a Hobbes #03: Vzhůru na Yukon
    Zase skvělý díl!
  • Hulik
    Komunistííí!!!
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš20.1.2011 08:36Calvin a Hobbes #03: Vzhůru na Yukon
    Přijde mi, že čím dál víc ubývá "stripového" humoru, ale přibývá naopak citu a (nevtíravé) roztomilosti, dětské fantazie.
  • doophy
    Jako vždy super zábava, která nezklame
  • mikki.maser
    mikki.maser31.12.2010 01:12Calvin a Hobbes #03: Vzhůru na Yukon
    to já doufám že v dalším díle bude víc Sekáče, dinosaurů, apodobně
  • Light
    doufam ze v pristim dile uz budou snehulaci!:D
  • Awakener
    jestli me CaH nekdy zklamou tak nad sebou zaplacu
  • erik
    Kúzlo detstva nikto lepšie nevystihol. :)
57712
Četl/a (77)
81splinter, adevr, Alfi, Alikkk, anka, Baffman55, Balů103, ben_bella, Berry669, bierce, binnmode, calvin10, charvos, cobe, Const.ex, davidek, DEmnoG, Doctorow, Doly, Doppelganger, Draco nobilis, erik, filmator, flipflop, Fox01, georg, Georgíno J., Grrr, Hanussen, Horstik, Houbař, IndyP, James, jankie, jindroush, jiskra, Kaluž, Kapis, kaylin, kinak, Lawer de Sanctis, Le Porello, Light, LookAss, Lucieee91, Lukasitch, Mamut12, Martinb, Moyek, mstefl, namdnas, NecRoman, Noci, oleav, p3tris, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Pepé13, punisher, Rezet, S313, saja, Satan__666, Schramm, Sharick, Shpeckk, SNUFKIN, strougy, t0mas, trudoš, TZcomics, vita, VXP, xflori01, xmirek, zgrywus
(185)
81splinter, adevr, Alfi, anka, antiimini, arsan, Avian, Awakener, Azalin, Azbest, Baffman, Baffman55, Balů103, Basrutten, berounskej, bierce, binnmode, blackJag, Blair, Bob, bobo666_2005, bourgeois, brkowycz, Caiiiczech, calvin10, calviti, Cassidy, charvos, Choky86, cobe, Const.ex, Cr4sh, CSE_AC/DC, Dali, daredevil99, davidek, DAxik, DEmnoG, Doctorow, Doly, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, Durvi, eagle.newz, erik, farnhajt, felis, filemon, filipes, Fox01, Fréza, georg, George Walker Bush, Georgíno J., goodspeed, GORERATED, grinder, Grrr, Hanussen, hawkzn, Hebled, herbert, herrman, hiro666, Holmwood, Horstik, Houbař, Hulik, Iggy Pop, ikshorm, IndyP, invape, Jak, James, jankie, jerry67, jett, jindroush, jiskra, joehot, Joshua_T, Kaluž, Kapis, kaylin, Kazumaki, khm, kinak, Kjon, komik.sx, Kraken, krvinka56, Lawer de Sanctis, Le Porello, Lenny, Light, listr, Lobok257, Lojza, LookAss, lostkokots, Lucifer, Luxor, maara, macomix, Mamut12, markic, Martin Buchal, Martinb, Marvin, Matej-29, Matio, matrosh, MB, Michal Opitz, mikado, mikki.maser, mirror, Mitak, moiqpiom, monty.cl, Moyek, Mr.Plysh, mstefl, namdnas, NecRoman, Netorack, Nightmare, Noci, p3tris, padre_negro, Paldini, pavlosson, pearlxjam, pechna, Pepé13, Pjenkus, porculan, Poseidon1978, punisher, q, RadimNemec, radiohead99, Radowan, Redlum, regressiv, renhoek, Rezet, Ricarderon, Ricky Gervais, rooty, Ruw, S313, Saiffer, Saran, Satan__666, Schramm, sedw, seeker666, sercial, Sharick, Shpeckk, Skot, Slaine, sleepless, SNUFKIN, strougy, tacmud, the One, timek, Tombal, trudoš, tukak, tulipstros, TZcomics, vita, Vítek, VXP, Wiruss, xflori01, xintax, xmirek, yama, yogi, zgrywus
Chce (10)
Braindead, fusnix, henrycruel, mára, Niaz, oletadelku, Santa666, Tiba, Tomek, Zod
Shání (2)
Černá Krysa, pavel
Nabízí (1)
antiimini