Velkolepý pavoučí muž, neohrožený zastánce zákona a spravedlnosti, vám nabízí pořádnou dávku vtipných komiksových příběhů, plno zasvěcených informací o sobě a svých největších nepřátelích a také pár hádanek, doplňovaček a návodů, které se vám můžou hodit.

Příběhy:
Pod proudem
Sup na lovu


Scénář
Sean McKeever
Art
Patrick Scherberger
Překlad
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-252-1579-1 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
215 x 305 mm
Tisk
barevný
Stran
64
Cena
249 Kč
Originál
Spider-Man: Annual 2011 ()
  • MindReader
    Tak tohle je opravdu podlost. Dva příběhy, které zde můžete najít, už oba dva Egmont vydal v druhém díle řady Marvelova dobrodružtví! Sice je jiný překlad a lettering, ale to nic nemění na tom, že se prakticky zopakovalo to samé, co udělali s knihami Star Wars: Klonové války (vyšlo x publikací a všechny měli prakticky stejný obsah, akorát jiné grafické zpracování a bylo to drze vydáváno za úplně odlišnou věc). A navíc, co z toho sakra měli, když stejně museli znovu platit překladatele a editora? Možná už koupená práva? Kdo ví, ale to je neospravedlňuje. Navíc jsou tyhle knihy jako dva ořezané časopisy v pevných deskách.

    Pokud nejste fandové, kteří musejí mít všechno se Spider-manem nebo už máte Marvelova dobr. - rozhodně nekupujte! Tak malé hodnocení dávám pouze za tu drzost.