Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Sláva ASK uvadá a Šuiči a jeho kapela Bad Luck se tak stávají vycházejícími hvězdami japonského hudebního průmyslu. Šuičiho vztah se spisovatelem Eirim Jukim konečně začíná fungovat a vypadá to, že se všechno postupně dostává do správných kolejí. V tom přichází senzační zpráva, že Nittle Grasper, skupina, ke které Šuiči vždy vzhlížel, se dávají znovu dohromady. Bad Luck tím přichází o klávesistku a Šuičiho idol je rázem jeho největším rivalem.

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-072-4 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
232 g
Stran
224
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #05 ()
  • kaylin
    "Gravitation: Přitažlivost" zůstává sérií, která je celkem zábavná, což je její hlavní pozitivum. Na nic si to nehraje, a tak se to dá dobře kousnout a brát to jen jako takové uvolnění na hodinku, maximálně. I tohle ale někdy stačí. Nic neřešit, jen se bavit těmi eskapádami, které nejsou tak ujeté, jak by se mohlo zdát, ale nejsou ani naprosto nudné. Maki se snaží, aby se pořád něco dělo, i kdyby to mělo mít minimální vliv na hlavní děj. Postavy tady pořád něco prožívají, i kdyby to mělo být jen emotivní cosi. Tenhle komiks asi nedosáhne do nějakých lepších výšin, ale číst se to pořád dá a já se úplně nenudím. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/05/920-gravitation-pritazlivost-5-55.html
  • Fry
    Fry admin22.7.2015 18:13Gravitation - Přitažlivost #05
    "Gravitation - Přitažlivost #05" - Růžové pozadí a nálepka "15+" dokazují, že už jde asi vážně do tuhého... A to teď nemluvím o tom co má Eiri v kalhotách, ale o příběhu, který se žene sice stále pomalu, ale zato je to zase o kapánek lepší! Líbí se mi nová postava "K" s věčně nabitým "Magnumem 375" a vychutnávám si vzájemnou rivalitu obou hudebních skupin. Mám však obavu, že lepší už to nebude, spíše naopak... Vrchol série... Za mě 5*!
121