Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
První singl! Bad Luck úspěšně stoupá v žebříčcích hitparád, ale Taki Aizawa, lídr konkurenční skupiny ASK, se s tím nehodlá smířit. Zjišťuje, že Šuiči je Eiriho milencem, a hodlá ho vydírat! A aby toho nebylo málo, Eiri náhle posílá Šuičiho k vodě! Jak se s tím vším asi vyrovná?
Staňte se na chvíli romantickým Šuičim Šindó a na stránkách mangy s ním prožijte jeho příběh o lásce a hudbě.

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-68-7 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
178 g
Stran
168
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #04 ()
  • Fry
    Fry admin21.7.2015 16:07Gravitation - Přitažlivost #04
    "Gravitation - Přitažlivost #04" - Znásilnění, ukončení vztahu a holčičí kostýmek... Ano, je to úchylná manga s ještě nebezpečnější autorkou a tohle je teprve čtvrtý díl... Je to maras, ale přitom je to stále překvapivě dobré, sice neustálé výlevy svých citů by si určité postavy mohly odpustit, ale pořád se to dá v rámci možností ještě snášet! Stále však doufám v něco víc... Proč by jinak vycházelo zrovna tohle u nás?? Uvidíme... Za mě 4*!
  • kaylin
    "Gravitation: Přitažlivost 4" je pro mě zatím nejlepším dílem série, a to právě hlavně proto, že se autorka odvážila jít dál, odvážila se překročit určitou hranici a udělat příběh zajímavějším drsnějším, živějším. Nepodařilo se jí to celkově, nepodařilo se ji naprosto změnit vyznění série, ale o to přece ani nešlo. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/05/915-gravitation-pritazlivost-4-60.html
1211