Ukázka
Ukázka
Ukázka
Rok poté, co paní Ferrarsová přijde za podivných okolností o manžela, stane se i ona sama svým způsobem obětí. Byla to sebevražda, nebo ji někdo otrávil? Když záhy zemře i její nápadník pan Ackroyd, není už o čem pochybovat. Jaká je však pravá tvář těchto událostí? Na scénu vstupuje Hercule Poirot... Podle znalců je tento román Agathy Christie z roku 1926 autorčiným mistrovským dílem. Detektivní záhada v precizních kresbách Bruna Lacharda tu ožívá i s celou svou chmurnou psychologií.

Scénář
Bruno Lachard
Art
Bruno Lachard
Obálka
Bruno Lachard
Překlad
Michala Marková
Žánry
detektivka
ISBN/ISSN
978-80-242-2498-5 (Knižní klub (Euromedia Group, a.s.))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
220 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
485 g
Stran
56
Cena
199 Kč
Originál
Le Meurtre de Roger Ackroyd ()
  • Fry
    Fry admin1.4.2013 15:58Vražda Rogera Ackroyda
    Hercule Poirot byl, je a bude hrdina všech detektivek. Hodně jsem si tohohle "Belgičana" oblíbil již z filmových trháků, takže jsem se těšil i na snad-zdárnou komiksovou podobu. A čeho jsem se dočkal? Příběh je klasika, na kterou jsem si vzpomněl při čtení, ale vraha jsem si už nepamatoval. Děkuji vydavateli za tento překrásný komiksový počin, který mě donutil vzpomenout si na filmovou podobu "Vraždy Rogera Ackroyda". Snad se někdy dočkáme i díla "Smrt lorda Edwara", které je také velmi povedená. Takže za mě **** hvězdy.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš6.10.2011 15:04Vražda Rogera Ackroyda
    Nepřišlo mi to zlé, nejsem ovšem nějaký Christiolog, viděl jsem před lety pouze Vraždu v Orient expressu, takže komparatistika se nekoná. Příjemná oddechovka, jejíž zápory tu již poměrně přesně vystihl andre. Možná zkusím ten druhý díl (Záhada Modrého vlaku), který zpracovával jiný autor.
  • flipflop
    flipflop12.5.2010 17:59Vražda Rogera Ackroyda
    souhlas s předchozím komentem
  • andre
    andre mecenáš18.8.2009 07:32Vražda Rogera Ackroyda
    Kresba je na první pohled poměrně sympatická a docela na mě dýchla ta "správná" atmosféra. Ovšem to byl první pohled. Na to kolik se zde pohybuje podezřelých, a jak jsou mezi sebou propleteni jsou si často dost podobní což jaksi člověku bere velký kus zábavy a požitku(když furt listuje zpátky) . Nemluvě o poměrně plochém vykreslení jejich osobností a pohnutkách. Škoda. Takže doufám, že to příště bude lepší, mě osobně by se tento žánr jinak moc zamlouval. Takže tak.
15121