Student elitní soukromé střední školy a idol mnoha dívek Kang Si-čchan se při jednom nočním návratu domů připlete k souboji démonů ohně, ve kterém je vážně zraněn a na pokraji smrti. Aby ho zachránil, rozhodne se jeden z démonů, mocný Inferno, do studenta vtělit. Brzy ale oba zjistí, že je pojí silnější pouto, než si kdy mysleli. Jejich rozdělení by znamenalo Kang Si-čchanovu jistou smrt. Existuje způsob, jak se Kang Si-čchan může vrátit zpátky k lidské podobě a dokáže zvládat boje s démony i studium?

Scénář
Lim Dall-Young
Art
Kim Kwang-Hyun
Obálka
Kim Kwang-Hyun
Překlad
Anna Paek
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7197-346-1 (Talpress)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
223 g
Stran
196
Cena
259 Kč
Originál
Aflame Inferno #01 (Haksan Publishing Co., Ltd., 2006)
  • krvinka56
    krvinka564.10.2009 09:52Ohnivý Inferno #01: Kontakt
    Tak první díl Ohnivého inferna není špatný na můj vkus moc seznamování s postavama pak nějaké ty bytvy a je tu konec.Hlavní hrdinové sou perfektní.Určitě se dostanem časem do zajímavých sporů mezi Ohnivým infernem a tím klukem ve kterém se nachází.Kresba je perfekntní hlavně u postav zde se zatím netzrácím v jejich kresbě vždy sou znatelné rozdíly.Démoni vypadají perfektně.Trochu mne autor vyvedl z míry tím že neustále má pohled na dívky takovým smněrem že sou jim vydět kahotky.Komiks je dobře čtivý a na rozjezd dobrý.
  • vasek
    vasek27.7.2009 21:47Ohnivý Inferno #01: Kontakt
    Možná to sem nepatří, ale stejně se tady vyleju... Inferno je jméno hlavního hrdiny? Jestli ano, pak je všechno v pořádku. Je to ten - ohnivý - Inferno. Jestli se nám ale Talpress snaží narvat "cool" název v hovorové češtině, tak to je imho cesta do p...(znáte to tam, je tam teplo a tma) ...do pekla, myslím. To se nám totiž za pár let může stát, že tu budou vycházet tituly jako "Sen noci svatojánský, vole" nebo "Kupec benátskej" s podtitulem "si to kupe, hovada". A vůbec... ! :)
11