Emily Strange je záhadná a divná postava podrývající autority, v jejíž blízkosti vždycky najdete černé kočky, extrémní zážitky a nevyčerpatelnou inspiraci. U jejích podivně obutých nohou jí bude brzy ležet veškeré lidstvo.
Je nezávislá, rebelská a mystická. Přijměte do svých srdcí Emily a ona vám za to nabídne nezapomenutelné zážitky. A navíc to je Emily 3x jinak a v jednom balení – ztracená, temná a znuděná!

Paperback 165x260 mm, barevný, 152 stran, cena 249 Kč.

Scénář
Brian Brooks, Jessica Gruner, Rob Reger, Kitty Remington
Art
Buzz Parker
Obálka
Buzz Parker
Překlad
Petr Onufer
ISBN/ISSN
978-80-80-00-02292-5 (Albatros (Albatros Media a.s.))
  • HansuruSadako
    V jednom se název nemýlí, toto nesvěží dílko nudí s bez nadsázky údernickým nasazením. Chápu, že nemělo žádné vyšší ambice než doplnit značku o další stylový produkt, nicméně jeho výskyt v různých výprodejích naznačuje, že to projelo i u své cílovky, do které asi přes oblibu oblečení s touto slečnou nejspíš nespadám.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš9.4.2014 08:22Emily Strange: Ztracená, temná a znuděná
    Koupil jsem to za 29,- a to je přesně odpovídající cena. Aspoň se v komiksu potkáme s Elvirou, Darthem Vaderem, Ozzym či Marilynem Mansonem (né že bych byl z posledních dvou nějak nadšený) .o) Upřímně moc nevim co si o tom myslet. Můj osobní tip je, že je to čtení tak pro 12 až 14 letý holky co chtěji být rebelky, ale protože už jsem starší rebelka, jde to mimo mě. Komiks je rozdělen na hromadu menších povídek o temnotě která je tak temná, že si ji můžete namazat na toust a taky o nudě. Všudypřítomné a to se komiksu povedlo. Já se opravdu při čtení strašlivě nudil. Už nikdy více!
  • kaylin
    Každá kapitola ("Nuda", "Ztracená" a "Temnota") je rozdělena do většího množství kratších povídek a do zbláznění se omílá pořád ono titulní téma. V první části pořád nuda a ona to pořádná nuda je. Je to jako kolovrátek, který se zaseknul. Líbí se mi, že se někdo pustil do takhle alternativního projektu a měl s tím úspěch, ale ty scénáře jsou opravdu strašné, a pokud nemáte trochu vztah k této subkultuře, nejspíš vás akorát otráví. Navíc mi ani nepřijde, že jsou nějak moc nápadité. V tomhle směru skutečně vyniká kresba, kdy jsou využívány různé styly, různé druhy kresebných pomůcek. Tohle je jednoznačně největší pozitivum, díky kterému stojí za to knihu alespoň prolétnout. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/03/542-emily-strange-ztracena-temna.html