Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Comicsový časopis neboli comics na kvadrát.

Comicsy:
Lucifer: Satan právě nemůže k telefonu - Mike Carey, Michael Wm. Kaluta
Solo: Starý pes a nové kousky - Andrew Helfer, Jordi Bernet
Gangland: Mrtvý pes přichází - David Lloyd
Sbohem, má lásko - Tomáš Prokůpek, Karel Jerie
Garfield (ochutnávka) - Jim Davis

Publicistika:
Mimino a penzista (úvodník) - Jiří Pavlovský
Vaše vnitřnosti v koši nekončí
Česká krev: Aktuality - Tomáš Prokůpek
Mučírna Next Generation
Gotfridův seznam 2008
Festival v Lodži - Martin Foret
Z cizího krev teče: O americkém komiksu - Jiří Pavlovský
Soutěž: Končí scenáristická soutěž - začíná kreslířská
Anime a manga - Death Note - Ľudovít Plata
24 lží na stránce: Kirkman versus Bendis - Štěpán Kopřiva
Komiksové milníky: Guido Crepax - Milan Krejčí
Muž na pitevním stole: Michael Wm. Kaluta - Jiří Pavlovský



Scénář
Mike Carey, Jim Davis, Andy Helfer, David Lloyd
Art
Jordi Bernet, Jim Davis, Karel Jerie, Michael Wm. Kaluta, David Lloyd
Barvy
Tomáš Prokůpek
Obálka
Michael Wm. Kaluta
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Jiří Pavlovský
Publicistika
Martin Foret, Štěpán Kopřiva, Milan Krejčí, Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Tomáš Prokůpek
Redakce
Petr Litoš
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevny / černobílý
Váha
282 g
Stran
72
Cena
99 Kč
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš5.3.2012 22:40CREW² #24
    Kvalitní číslo, a to bez přítomnosti hvězd. Lucifer je solidní, absolutní bomba je Sbohem má lásko. Mám rád tributní věci, zde se navíc taková potkává s docela solidní sondou do života nejen čtenáře a autora komiksů. Jedinou vadou na kráse je, že už bohužel tohle dílko znám z almanachu Generace nula. Potěšil i "Mrtvý pes". Mám rád temnější krimi a byť rozhodně nejsem žádnej pejskař, překvapivě příběh z pohledu psa fungoval na výbornou. Solo mě moc nebavilo, předvídatelné a přitažené za vlasy (už vidim, jak někde v banánové republice někdo odpraví vrchního commandanta minutu po převratu a nebude okamžitě min. viset).
  • Fry
    Fry admin19.2.2011 12:37CREW² #24
    Skvělý komix LUCIFER a dalši komixy.
    A taky skvěle članky.
    Je to jedna z nejlepších CREW.
    Davam 100.
  • denny
    denny16.2.2010 21:09CREW² #24
    Tak tohle je pošušňáníčko. Tahle crew je oprvadu velmi dobrá.
  • Woffce
    Woffce31.10.2009 09:52CREW² #24
    Výbornej úvodník, zajímavá publicistika a bez výjimky skvělý komiksy od skvělých autorů. Parádní Crew.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš6.9.2009 16:47CREW² #24
    TOP: Lucifer & Sbohem, má lásko & Gangland
  • andywart
    andywart15.4.2009 19:57CREW² #24
    Scenáristická súťaž: víťazný príbeh je fakt dobrý, možno aj práve preto, že nejde o klasický komiks. Ku kresliarskej súťaži mi chýba termín ukončenia. Uverejnené komiksy majú jednoznačne lepší scenár ako kresbu, teda až na Berneta, ktorý je super (sem tiež nepočítam stripy).
  • mikki.maser
    mikki.maser15.4.2009 13:07CREW² #24
    obalka me vylozene sklamala. Satan nemuze k telefonu kresba se mi v nekterejch mistech nelibi ale šloto . Solo to bylo fakt dobry pro me nejlepsi komiks cisla . Mrtvy pes prichazy scenaristycky se mi to libilo, ale lloydova kresba se mi libi mnohem vic ve vendete . Sbohem ma lasko to je celkem zajimavy ale Jerie umi lepsi.
  • krvinka56
    krvinka5611.4.2009 09:24CREW² #24
    Tak po delší době opět vyvedená Crew .Obálka je fakt povedená.Scénáristická soutež je fajn hlavně ten výtězný scénář sem na něj a jeho zpracování hodně zvědavej.Úvodník jako vždy vtipnej dopisy mají tentokrát šťávu..Aktuality- české no vzhledem k častosti vycházení crew by to chtělo přejmenovat ale stojí zato.Festivalový report mi přišel hodně zajímavý ikdyž přeci jen něco chybí.Next generation sem opět nečetl už to zkrátka nemusím.24 lží na stránce se tentokrát vyvedlo je perfekně čtivé.Platův koutek jako vždy dobrej.Komiksové milníky no přečetl sem a nijak vzláště mne nebraly nic moc.muž na pitevním stole fajn počtení i informace.

    No a teď ke komiksům je tu tentokrát fakt vyvedená sklatba.

    SATAN PRÁVĚ NEMŮŽE K TELEFONU: kresba je povedná sice místy je poněkud divná.Popříběhové stránce je to lehká oddychovka s místy dobrýma forama zkrátka povedené.

    SOLO:STARÝ PES A NOVÉ KOUSKY: kresba dost dobrá a příběh taky s povedenou závěrečnou pointou.

    GANLAND: MTRVÝ PES PŘICHÁZÍ: Tak tohle je jednoznačně nejlepší komiks tohoto čísla jak kresebně tak i vcelku originálním příběhem byl jsem opravdu spokojen.Taky sem tento příběh četl hned jako první.

    SBOHEM MÁ LÁSKO:zajímavě pojaté a ztaky se mi to i líbilo.

    Ukázka z Garfilda ani býti nemusela,celoově se zas jedná o jednu z těch nej Crwí které vyšli.Ale už se těščím na další.
  • erik
    erik10.4.2009 11:06CREW² #24
    Crew z kategórie pohodových, kraťasy ma síce nenadchli, ale ani nerozčúlili, hlavný príbeh ukazuje, že Carey sa snaží, ale aj tak z neho Gaiman nebude. Pohodová jednohubka. Pozitívne hodnotím scenáristickú súťaž a víťaznú poviedku, som zvedavý na jej výtvarné stvárnenie.
  • matrosh
    matrosh4.4.2009 16:53CREW² #24
    Lucifer a Gangland jsou vynikající, ostatní komiksy jsou nadprůměrné a všechno ostatní čtu vždy s potešením, takže paráda.
  • choze
    choze3.4.2009 21:33CREW² #24
    Nejlepší CREW vůbec. A to jsem si zatím přečetl jen výsledky scénáristické soutěže :)
9216
Četl/a (85)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, ben_bella, bierce, Blacksad, calvin10, Cemino, crewni.konzerva, cyboy, Darth Raelchi, DEmnoG, Django, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, erik, fel68, figis, Filios dVekerec, filmator, Final, flipflop, Fox01, Fry, Golem, Grrr, gwen666, Houbař, house192, hypermlok, J.Connor, James, jankie, jh666, jindroush, jiskra, kallenved, Kaluž, Lawer de Sanctis, Le Porello, libcenko, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, Moyek, NecRoman, oleav, Ozymandias, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , PH79, Poseidon1978, RadimNemec, raimi, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, seneke, Spacecore, spekktrum, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Thurin, Tommy_88, trudoš, tukak, Velkej šéf, vita, vranakx, vrazdinek, VXP, zgrywus, zlejzmrd
(266)
007, 2scha, 5555, 81splinter, adam.butch.kubik, adam.ra, adevr, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Andreew, andywart, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, Babička, bananzluty, barthez, bboorreekk, BeeSee, Benji, ben_bella, Bezvliv, bierce, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, Braindead, brkowycz, bronxik, budkin, burzum, Caiiiczech, calvin10, calviti, Caps, Cassidy, Celestius, Cemino, choze, Cr4sh, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, DAN478, danyno76, DAxik, DEmnoG, denny, DevCageR, Deyw, Dinik, disclose, Django, doophy, Doppelganger, Dosis_Venenum, Draco nobilis, DracoAn, dre, duri, Durvi, eliera, emanek, erik, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, Final, Fox01, FrAnK, Fréza, Fry, fusnix, Golem, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grrr, Grynca, gwen666, Hamichal, hawkzn, hedgehog, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, ikshorm, imro, invape, J.Connor, James, jankie, Jestrab2, jett, jh666, jindroush, jiskra, Jokerka, Joshua_T, J|P, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, karelcedr, Katareena, Kazumaki, KdG, Kjon, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Lawer de Sanctis, Le Porello, Lenny, libcenko, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, lokeren7777, maara, macomix, mainman, majer, Majkl, mangan, MarDos78, markic, Markyz de Sade, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, matrosh, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, mgeralt, Michal Opitz, mikado, mike731, mikki.maser, misa, Mistak, Mleako, moiqpiom, monty.cl, morbi, morbn, Moyek, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, Odal , OldaB, oleav, Olesh, Paldini, pavel, pavlosson, pearlxjam, pechna, pennywise, Petr, Petrisko911 , PH79, POLAKST, Poseidon1978, PP, RadimNemec, Radkos, Radowan, raimi, RainDamage, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, Rorschach, RudyRod, Saiffer, Samurai-Jack, SantinoV, Saran, seezeethree, seneke, Sick666, Sidi Santini, Skot, Slaine, Slávek, sleepless, smazenapikantniskeble, songoku, spekktrum, Stara.kryta, strougy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, Tarakau, Teach, the.kasztan, Thurin, Tialster, Toe, Tombal, Tomek, Tominos, Tommy_88, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, Two-Face, vallyslayer, valon, vasek, Velkej šéf, vidocq, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, VXP, willis, Wiruss, xai, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (5)
filosh, Kitykatyn, Maty48, R3d, RaptoR
Shání (3)
gobers, Kitykatyn, MickeyStuma
Nabízí (1)
budkin