Před lety se z Chrise stal díky decimujícímu útoku démonů na jeho vesnici sirotek. Milosrdný bůh Rased mu zachránil život a ukryl před ním jeho vzpomínky na tuto zkázu a i když byly jeho vzpomínky potlačeny, zůstala v něm silná nenávist vůči démonům... a časem pouze sílila. Pokud si to všechno uvědomíte, dojdete k názoru, že by pro něj nebylo nic jednoduššího, než zaútočit na pána démonů... A máte pravdu! Zlý Raenef V a Chris, následník nejvyššího kněze boha Raseda, se do sebe pustí v magické řeži bez slepých kouzel.

Scénář
Lee Yun Hee
Art
Kara Lim
Překlad
Marek Plavecký
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7197-344-7 (Talpress)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Stran
180
Cena
249 Kč
  • Plocan
    Plocan16.5.2015 22:27Deník pána démonů #06
    Pozor! Text může obsahovat spoilery! Poslední velký souboj začíná. Kdo zvítězí? Nejsilnější Pán démonů, který kdy žil, nebo dětinský Raenef?
    Ačkoli v podstatě celý díl vyplňuje pouze finální bitva mezi Raenefem IV. a Raenefem V. (a jeho přáteli), zapůsobil na mě tenhle díl ze všech nejvíce. Kresbu autorka dotáhla téměř k dokonalosti a i tentokrát jsme se dočkali různých vtipných panelů, které odlehčovaly situaci. Souboje se navíc autorce podařily zachytit skvěle, jako bychom je prožívali s postavami. Druhá autorka zase perfektně dovedla příběh ke svému konci. Způsob, jakým byl záporák poražen, skutečně dával smysl, což u podobných sérií rozhodně nebývá pravidlem. Během některých částí jsem doslova lapal po dechu a začínal se strachovat o své oblíbené postavy.
    Když však nakonec vše dobře skončilo, říkal jsem si, o čem tak bude sedmý díl... Poslední Raenefova věta mě nijak zvlášť nenadchla, a tak očekávám od sedmého dílu pouhé natahování série...
    Celkově byl šestý díl vynikající, co se týče kresby i příběhu, ale myslím si, že tímto dílem by mohl Deník pána démonů skončit.
    100%
  • Seel
    Seel24.7.2008 22:17Deník pána démonů #06
    Zajímavý závěr. Pohnutky záporáka byly skvěle vymyšlený, všechno do sebe zapadá a všechno je odhaleno. Myslím, že by tohle klidně mohl být poslední díl, protože nebýt toho, co se stalo v závěru by už nebylo co řešit.
  • krvinka56
    krvinka5616.6.2008 10:33Deník pána démonů #06
    Tak a mámetu souboj sice zábavný ale pořádně protáhly s kecáním okolo.A schazováním se postav navzájem.Trochu mi to připomnělo ten anime seriál kde hrají útoky s pomocí karet.Souboj je dobře kreslený ačkoli to zabírá celou knihu teda když pominu vysvětlení pohnůtek hlavního záporáka.Jen si myslím že si mohli odpustit ten schazovačý závěr.Ale vlastně je to celé taková ulítlá komedie která si utahuje zdaných témat a je to parodije na ostatní fantazi které se tváří velice vážně.Kdyby je nna okažik tento komiks zvážnel a dokázal by to vdržet celou dobu nedopadlo by to dobře.Sem zvědav jak to autoři ukončí.A budu doufat že odnich ještě něco vyjde já sem stímto komiksem spokojen.Dobrá a zábavná oddyćhovka.
  • erik
    erik25.5.2008 17:09Deník pána démonů #06
    Zábava pre mladistvých pokračuje akčným súbojom.
23