Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Mafiánských bossů zabil Punisher už víc než dost. Ale s tímhle to bude trochu jiné. Tohohle mafiánského bosse má zachránit. Zvládne Punisher překonat své zásady... a pak ještě pár stovek vojáků a džungli? A to ho ještě v téhle knize čeká ruská mafie, návštěva Irska, jedna stará známá a rybník plný kachniček, jeden vzteklý Kanaďan s adamantiovými drápy a jeden novinář, který si usmyslel, že o psychopatickém mstiteli udělá reportáž.

Obsahuje sešity Punisher (Vol. 6) #13-18

Scénář
Garth Ennis
Art
Steve Dillon, Darick Robertson
Ink
Nelson Faro DeCastro (Nelson), Steve Dillon, Darick Robertson
Barvy
Avalon Studios, Matt Milla, Steve Oliff
Obálka
Tim Bradstreet
Lettering
Jan Kozák
Překlad
Šimon Španihel
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7381-237-9 (BBart s.r.o.)
978-80-7381-237-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
494 g
Stran
160
Cena
399 Kč
Originál
The Punisher #03: Business as Usual (Marvel)
  • martin28
    martin2810.4.2022 18:39Punisher IV.
    Nejvíc mne uchvátil příběh s Kanaďanem. "Hej hou, hej hou. A trpaslíci jdou..." Masakr!
  • MEGA
    MEGA6.3.2020 22:16Punisher IV.
    Musím uznat, že tenhle díl nebyl nic moc. K Punisherovi od Ennise sedí delší příběhy než povídky. První příběh je předvídatelnej a celkově ne moc zajímavej. Reportér byla příjemná jednohubka. Příběh s Wolverinem mě nechytl, i když se v něm najdou fajn momenty. Výlet do Irska ani nemluvě. Všechno zachraňuje poslední sešit, který je naprosto geniální zakončení série.
  • Peppa
    Peppa5.9.2018 18:19Punisher IV.
    Zase super punisher. Nejvíc mě bavil příběh s wolverinem
  • karl173
    karl173 mecenáš13.12.2017 21:02Punisher IV.
    Znovu slušná akce. Tentokrát je krve a přestřelek, ale přeci jenom trochu moc. Ne že by to k Punisherovi nesedělo, ale v téhle knížce jde příběh dle mého názoru až moc stranou. Jako samozřejmě to stále má nějaký děj, ale vzhledem k tomu že zde je několik různých příběhů, tak ani jeden nemá žádnou větší hloubku. Samozřejmě nemůžu chtít od zábavného akčňáku a navíc od Ennise pokaždé příběhovou bombu, ale tenhle komiks je vážně jen na pobavení. Některé příběhy byli lepší, některé horší a vyloženě nudný a špatný mi přišel jen ten kdy si Punisher vyrazí do Belfastu. Přišlo mi že Ennis chtěl jakým si jeho způsobem poukázat na problém mezi Brity a Iry a nic víc. Trošku zbytečný sešit. Se zbytkem jsem byl ale jinak víceméně spokojený. S Wolverinem to byla zajímavá akce. Ale jen mi přišlo že Wolverine tu byl jen jako jakýsi břídil co má rychlé uzdravování a adamantiové drápy. Trošku škoda, že tato postava nebyla více a lépe využita. Ještě bych na závěr zhodnotil kresbu. Ta byla opět fajn a především džungle Dillon fakt umí naprosto skvěle. Pak je tu ale jedna zvláštnost. Divná věc které jsem si všiml byla ta, že ačkoliv má s Dillonem na kresbě spolupracovat Robertson, tak u žádného sešitu napsaný nebyl, ale vždy jen Dillon. A i když je vidět v některých sešitech změna kresby, tak jméno kreslíře...stále Dillon. To mi přišlo krapet zvláštní a nevím jestli tedy jen vypomáhal, nebo něco opravdu nakreslil celé sám. Celkově komiks hodnotím jako slušnou akční jízdu, na kterou ale bohužel za pár dní téměř zapomenete. Nebo na děj určitě. Zapamatovatelné a skvělé momenty kniha ovšem stále nabízí. 73%
  • mearez
    mearez24.9.2017 10:58Punisher IV.
    Tenhle Punisher se mi líbil hlavně kvůli Wolverinovi. Pěkné. :)

  • Syndrom
    Syndrom24.2.2017 20:58Punisher IV.
    Povinná návštěva Irska. 'Reportér' jako zabíjení na speedu. Oddechová série s originální kreací v detailech.
  • Mrlah
    Mrlah24.6.2016 13:03Punisher IV.
    "V kolika vlastně končí beztrestnost? Angole byl kluk,nebo spíš dítě. Měl dvě petačtyřicítky a náhrdelník z prstů.Nemohlo mu být víc jak devět. Co by mohl mít za život? Nebral jsem si servítky..."

    Takhle si představuju spravedlnost.
  • jayjay86
    jayjay86 mecenáš19.11.2015 14:38Punisher IV.
    to jsem se zas nasmál. Ať už je Dillon jakýkoliv, když nakreslí nicneříkajícícho Franka, jak nahodí poker face třeba ve stylu ,,zabil jsem stovku chlápků,, a na druhé straně, či okně to Ennis sundá nějakou suchou hláškou, jdu vždycky do kolen. (nejen) Punisher sédl této dvojci víc, jak skvěle. Já prostě nemám co vytknout, oproti MAX verzi jsem se rozhodně více nasmál a to i z velké části díky práci právě S.Dillona. plus mi ,infiltrace, jiných MARVELovských hrdinů vůbec nevadila. Přítelkyni to ale nebavilo, asi to nechápe :-),prej je to jen samý střílení a hrozná kresba,takže asi to není pro každého.?nevim. za mě DOPORUČUJI!

    Kachničky, kachničky.. Musí to bejt !
  • kadas97
    kadas976.10.2015 14:22Punisher IV.
    Posledná časť je asi zo všetkých najlepšia. Wolverinovský masaker trpazlíkov, pes Frankie alebo záchrana mafiánskeho bossa. Čierny humor sa tu dá krájať a ja som sa niekoľko krát nahlas smial vo vlaku. Hlavne keď Frank mlátil trpazlíkov iným trpazlíkom.
  • luky.kuky10
    luky.kuky104.10.2015 21:40Punisher IV.
    Mam strasne rad kresbu Dillona, a mrzelo me, ze nenakreslil celou knihu. Kazdopadne i kvalita oproti minulym kniham sla trosku dolu. Ale celkove je to porad Punisherovsky standard skvele zabavy!!!
  • sedw
    sedw4.9.2015 01:57Punisher IV.
    Po předchozích dílech celkem velký propad kvality. První dlouhý příběh byl průměr, nic extra zajímavýho, ale celkem zábava. Příběh s reportérem mě naopak pobavil hodně a řadím ho mezi jeden z nejlepších z této série. Wolverine na hostování potěšil a objevilo se pár zajímavých nápadů, ale jinak opět průměr. Irský příběh pak řadím mezi jeden z nejhorších, co jsem od Ennise četl, opravdu bída bez nápadu. Poslední příběh byl takové milé rozloučení, ale zase, nic extra to nebylo. Takže všeho všudy průměr, po předchozích dílech zklamání.
  • jh666
    jh66610.7.2015 10:52Punisher IV.
    Ne, tak tohle už ne. Minulý díly měly alespoň Rusáka, ale tady, kromě naprosté dehonestace Wolverina a několika mrtvým kachnám, který Ennisobi nezapomenu, tady nebylo absolutně nic zajímavého. Natož aby tu člověk našel něco, co by šlo hodnotit kladně. Kresba to taky nezachrání. Dillona jsem neměl rád nikdy a Robertsonova kresba je tu na rozdíl od Furyho ještě horší. Nejhorší Marvelovka, jakou jsem kdy četl. 0 % (Škoda, že tady nemají odpad)
  • Schramm
    Schramm27.5.2015 10:21Punisher IV.
    Ennis si udržuje svoji kvalitativní laťku, ovšem Wolverinem to tak vyšperkoval, že nemůžu než dát plný počet s ohledem na to, jak jsem se bavil. Byť jde v zásadě o ptákovinku. Je ale jasné, že Punisher MAX musel přijít.
  • mAGiic
    mAGiic editor2.11.2014 14:01Punisher IV.
    První dvě povídky o záchraně mafiánského bosse hodnotím 3*, poté je sešit s vychytralým novinářem, která byla tak na 3,5*, následuje vrchol knihy, kterým jsou dva sešity s Wolverinem a liliputány což jsou 4*. Následuje příběh z Irska, který je silně nudný - 2* a v závěru kachničky + Joana s psem Frankiem - 4*. Celkově 3*
  • J.T.honza
    J.T.honza24.3.2014 00:38Punisher IV.
    Pořád je to super, ale oproti předchozím dílům je to znatelně slabší. Nahlas jsem se sice zasmál i tentokrát, ale bylo to jen dvakrát za celou knížku (na druhou stranu, co by za to jiní dali!). Trošku mi bylo líto, že ty parádní postavy z minula tam značně prořídly a s těmi, co tam jsou, se nepracuje tak, jak by se mi samotnému líbilo. Dost mi i vadilo to rozkouskování na krátké přiběhy, které tu knížku drolí na jednohubky. Takže celkově to nevidím jako velkolepé finále, spíš jako nájezd do rutiny, ale pořád ještě hodně dobré rutiny.

    Když se ale na všechny ty 4 knížky podívám jako na celek, musím vám je stejně všemi deseti doporučit. Nebudete litovat.
  • Walome
    Walome mecenáš10.7.2013 13:37Punisher IV.
    Trošku nuda. Nepřidává ani text nepsanej kapitálkama (nic proti, ale zvyk je holt zvyk) a "jsi se" přímo praští do očí (je tam toho samozřejmě víc) + nějak mi chybělo rozdělení mezi díly, ale tak to překousnu.

    Scénáristicky slabé, nezábavné. Pasáž Soapa s tlustým negrem bez pointy, bez myšlenky... škoda, čekal jsem víc.

    Dillonův mainstream mi dosud stačil, ale Robertson dal Punisherovi grády (což platí hlavně o nultém MAX booku)... Ennis se zase obul do jednoho z marvelovských superhrdinů, to se dalo čekat - jakožto člověk, kterému většina marveláckých supráků přijde komická, jsem se bavil :)

    Rozhodně na Punishera podprůměr, zachraňuje to poslední příběh, který hraje na nostalgickou notu a hraje na ni dobře.
  • Fry
    Fry admin17.2.2013 09:40Punisher IV.
    Už je to tady! Závěrečný (aspoň u nás) díl Punishera nás zavede opět do strhujících míst a opět poznáme lidi, kteří se nebojí zabíjet!

    V prvním příběhu "Čistá práce" a následném pokračováním "Svět je místo k zabíjení" se spolu s Punisherem vydáme na jednu pro něj ne-typickou misi, kde nemá za úkol zabíjet, ale zachraňovat. No, ale stejně to nakonec dopadne trošku jinak.... Po té následuje podle mě nejlepší příběh tohoto dílu "Reportáž", ve kterém je Punisher spolu s poručíkem Soapem chycen, a nucen jezdit s jedním novinářem, kvůli pouhému článku. Zní to celkem nudně, ale závěr tohoto příběhu mi připomíná Punishera MAX! Na tenhle parádní díl následuje opět skvělé duo příběhů "Výškový handicap" a "Miř nízko", ve kterém proti Punisherovi nebude jen horda malých nepřátel, ale i krvelačný Wolverine. No a k závěru je tady příběh "Centrum", který je podle mě naopak nejhorší příběh, protože se Frank vzdálí s Ameriky a pojede na pomoc kamarádovi s Irska. No a na závěr je tady příběh "O myši a lidech", kde Punisher musí chránit nejen sebe, ale také jednu staro známou, a to přitom není úplně v pořádku.

    Rozhodně lepší díl, než ten minulý, takže musím říct, že jsem byl v rámci možností spokojen.
  • Oompa Loompa
    Oompa Loompa7.1.2013 00:42Punisher IV.
    Wolwerin, liliputáni a kachničky + opět pěkná řežba...strejda Punisher opět nezklamal.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš20.2.2012 12:35Punisher IV.
    Celkem zírám, že všechny povídky kreslil Dillon, protože je pro mě rozpoznatelný jen u první a čtvrté. Jeho středněproudej jednoduchej styl mi vůbec nevadí a jsem na něj obzvlášť zvyklej u Ennise. Zvláště u povídky s Loganem mi pak kresba nesedla dost. Jinak zábava na plné obrátky, nic víc, nic míň.
  • QuickQuackery
    QuickQuackery19.2.2012 13:12Punisher IV.
    Naprostý souhlas s Azalin. Nemám co dodat.
  • Azalin
    Azalin mecenáš5.2.2011 11:51Punisher IV.
    Po poněkud slabší trojce pro mě příjemné překvapení. Akorát mám pocit, že si Ennis spletl Wolverina s Lobem. Takovouhle nakládačku by určitě nerozdejchaly ani jeho zlepšený léčivý schopnosti. A samozřejmě z něho Ennis udělal totálního debila, ale to se dalo čekat.. ;-)
  • punisher
    punisher24.6.2010 11:04Punisher IV.
    Můj první Punisher.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš6.5.2010 12:56Punisher IV.
    Tak koukám, že Robertsona jste zazdili i tady na ComicsDB. Nebýt slabšího výletu do Irska a zapření jednotlivých obálek, bylo by to za 90.
  • goldschmidchen
    goldschmidchen8.2.2010 18:07Punisher IV.
    Mnohem lepší díl, než jsem podle recenzí ostatních čekal...mám pocit, že o Punisherovi můžu s klidným srdcem říct, že je to moje srdcovka!
  • willis
    willis16.7.2008 10:46Punisher IV.
    V každém případě doporučuju book jedna a dvě, ve kterých bylo spojení vtipných hlášek a masakrálních přestřelek dovedeno k dokonalosti. Trojka i čtyřka jsou na stejné úrovni a už tolik nepobaví. Snaha končí někde v půli cesty a to už k nějaké extra nadprůměrné zábavě nestačí. Scénář už není napsaný s tou správnou lehkostí, jakoby Ennisovi trochu ztěžklo péro.
    Jinak i u těch dílů, které evidentně Dillon nekreslil je v "titulcích" chybně uvedený jako autor kresby.


  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade15.5.2008 22:26Punisher IV.
    Konečně i jiná kresba než Dillonova, i když scénáristicky asi nejlslabší díl. Sice jsem se zasmál, ale jinak nic. Asi to bude i tím, že jsem zvyklý na Punishera MAX a tomu se nic nevyrovná. MdS
  • Godsmacker
    Godsmacker12.5.2008 09:02Punisher IV.
    JSem rád,že konečně vyšel,abych na poličce neměl trapně jen 1-2-3 ,ale az na bitku s Wolverinem dost průměr.Jak už bylo řečeno,těšim sen na MAX :-)
  • andre
    andre mecenáš31.3.2008 10:41Punisher IV.
    Solidní vyvražďovací zábava ve stejném duchu a kvalitě jako předchozí díly.
  • namathur
    namathur25.3.2008 17:23Punisher IV.
    ani lepsi, ani horsi, spokojenost
  • Dinik
    Dinik19.3.2008 11:00Punisher IV.
    Slušná oddychovka, nejslabší dosud vydaný díl.
  • krvinka56
    krvinka569.3.2008 09:02Punisher IV.
    Tak tahle čtvrtá kniha není špatná první příběh je ucházející kresba klasa.Druhej příběh s novynářem mne dost pobavyl kresba je tam dost dobrá.Třetí příběh tak ten považuji za úplně nejlepší .Sice Wolverin patří k mým Marvelovským nejoblíbenějším postavám ale stejně to co mu Punisher prováděl mne fakt bavilo závěr mněl teda perfektní.Předposlední příběh je v pohodě nejméně vtipný a dost slabý.Poslední příběh je fajn aspoň sme se podívali po jedné postavě z prvních dílů.Jdno z mínusů co má tato kniha je že nemá uvnítř jako předchozí tytuly obálky.Sice se tu člověk tak nepobaví jako u minulých knížek ale je dobrá.
  • Petr
    Petr2.3.2008 21:07Punisher IV.
    Tak já se teda musim Punishera zastat. Tahle kniha se mi hodne libila, až na ten příběh z Irska, ten byl celkem slabší. Ale ten zbytek se mi opravdu dost libil.
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo25.2.2008 19:41Punisher IV.
    Ano, bohužel to tak je, zatím nejslabší Punisher, je fakt, že mu sednou spíš delší příběhy než povídky, ale i tak je to u mě nadprůměr, vypl jsem mozek a přistoupil na Ennisovu béčkovou hru a celou dobu mě to prostě bavilo. Mě nepřišla nějaká povídka lepší nebo horší, tak nějak to bylo vyvážené, no, ale nevím, jestli se k tomuto dílu budu v budoucnu vracet. I tak je pro mě následující Punisher povinností, těším se.
  • choze
    choze18.2.2008 16:47Punisher IV.
    "Kachničky! Kachničky!" "Jinak to nejde." 5 slabších jedno/dvou sešitových příběhů. Úvodní záchrana mafiána v džungli začíná slibně vyhlazením stovky gueriláčů sarinem (ta scéna mohla být fakt super, kdyby ji nakreslil někdo lepší a nebylo by od začátku jasné, že za útokem stojí Punisher), ale stejně jako následující Reportáž sklouzne dobrý námět rychle do monotónního akčního béčka, kterým se Punisher nepříliš nápaditě ani vtipně prostřílí k obligátní pointě. První příběh aspoň trochu oživuje vedlejší linie s chudákem Soapem, druhý, že se odehrává během jedné jediné noci... Groteskní masakrální crossover s Wolverinem vede, superhrdinské hostovačky jsou u Ennise vždycky ponižující a o hubu, ale čím si tu projde Wolverine, to je síla :) Jednoznačně nejslabší je paradoxně Punisherova návštěva Ennisovy domoviny, naprosto o hovně. Vtipný poslední sešit s návratem Joanny pošramocený dojem trochu napraví. Robertsonova kresba nic moc, konkrétně Punisher díky ní vypadá dost tuctově. Nějaké ty chyby se v českém vydání zase najdou, ale až na absenci obálek nic zásadního. Spíš zarazí, že nejslabší z dosud vydaných knih je zároveň nejdražší.
  • erik
    erik17.2.2008 08:20Punisher IV.
    Musím priznať, že mám k tomuto dielu dosť výhrad. Oproti predchádzajúcim knihám sa tu nenachádza súvislý príbeh a je to na škodu. Jednohubky ukazujú, že Punisher je vlastne o ničom. Úvodný príbeh je suchý, pomalý, rozťahaný a predvídateľný od začiatku do konca. Novinár je úplne o ničom, hoci sú tam nejaké malé momenty (odistenie granátu). Wolverine - príbeh trošku za vlasy pritiahnutý, ale tu som sa bavil. Írsko radšej nekomentujem a posledný príbeh je zaujímavý aspoň tým, že je tu prítomný faktor lásky, ak sa u Punishera o tomto vôbec dá hovoriť. Scéna so psami je fajn, ale mám svoje pochyby o jej priebehu v realite.
    Spracovanie - chýbajú mi obálky, tak, ako boli v prvej knihe a Robertson sa ukryl na rub titulného listu.
    Zhrnutie - vcelku o ničom, Wolverine bol fajn, ale celé to nezachráni.
  • brkowycz
    brkowycz16.2.2008 14:57Punisher IV.
    Tohle bylo teda něco... už jenom chyby od redakce, jako že pod příběhem nakreslenym Robertsonem byl všude napsanej Dillon.
    První příběh super, hlavně ta ministory s detektivem Soapem a "Velkym Negrem", ale tam to skončilo. Žádné zářné vtípky, místy spíš až naivní (viz trpaslíci) nebo neúplný děj, který nikde nezačíná a nikam nesměřuje (viz. Punisherova návštěva Irska). Ne nakonec přidávám nesmyslnost jedné scény, kde Punisher střelí wolwerina do obličeje - vidíme jeho adamantiovou lebku bez kůže, vystřelený jazyk ale oči v pořádku. Copak na nich má adamantiové sklo? Skočí na ně spousta záporáků. Wolwerine, který byl přemožen a svalen k zemi a zde je držen spoustou maníků aby se nemohl zvednout, se úplně se všema zvedne a probije se pryč, o chvilku dál ho drží u země o polovinu méně a wolwerine není schopný se zvednout. Opravdu slabé, dal bych mnohem méně, ale supr je kresba, protože Dillona a Robertsona mám hodně rád.
    Závěrem? Je dobře že serie končí a nastupuje lepší MAX. Už aby byl....
  • Maxman2000
    Maxman200016.2.2008 13:37Punisher IV.
    Dobré,ale byly lepší.Už aby tu byl MAX
  • vccn
    vccn16.2.2008 13:21Punisher IV.
    Vidím to obdobně jako bratr. ;)
  • Big G
    Big G16.2.2008 13:20Punisher IV.
    Z té čtveřice rozhodně nejslabší Punisher a jelikož jsem před tím ještě četl MAX, tak tohle je čistě průměr. Navíc jsou tady za ty čtyři kila mnohem lepší koupě.
38512422
  • Toren
    Toren18.2.2013 23:40Punisher IV.
    Fry: Přesně jak tu někteří říkají. Tvé převyprávění je opravdu spoilerové skoro u všeho a k tomu nějak nechápu, proč to tam vůbec píšeš. Snad napíšu, co se mi líbí a co ne a nebudu vypisovat děj ne? Sry za spam...
  • Light
    Light18.2.2013 17:22Punisher IV.
    Fry - S těma spoilerama je to fakt, v klidu si trolluj ale na ty spoilery se vyser ;)
  • MindReader
    MindReader18.2.2013 16:07Punisher IV.
    Ne, ty vole, vůbec nespoileruješ. Stačila jedna debilní první věta tvýho komentu a hned jsem věděl konec jednoho z dílů Death Note.
  • Fry
    Fry admin18.2.2013 07:10Punisher IV.
    Mind Reader: Nijak extra nespoileruju, ale pokud máš jiný názor, tak to prostě nečti :D.
  • MindReader
    MindReader17.2.2013 20:14Punisher IV.
    Fry: Uvědomuješ si, že absolutně nikoho nezajímá tvoje spoileroidní převyprávění děje?
Četl/a (137)
-spacilost-, 2scha, 3DD!3, adriel, Al0f0k, Alfred, Alikkk, alois13, AwatarDK, BadBoy, Balů103, bierce, binnmode, Bronn, Bubákolog, calvin10, charvos, choze, ConanVJ, Craxx, crewni.konzerva, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darker, Deckard, Denis1996, Doppelganger, erik, farnhajt, fel68, Final, flipflop, foudy, Fox01, Fry, Georgíno J., gezic, Gustik5, house192, hypermlok, invape, Izmir Čupr, J.Connor, Jabba, James, jankie, JANNE, jh666, jiskra, JORDY, kadas97, kallenved, Kaluž, karl173, kaylin, Keenkeen, kendor007, Khagrael, Killingjoke, kinak, lantan1, Librarian, Light, Lojza, LookAss, luky.kuky10, mAGiic, mart.in, martin28, Martinb, mearez, MEGA, mira1239, miuanek, Mleako, MonsterGyre, monte walsh, monty.cl, Mr. Baboon, Mr.Plysh, namdnas, NecRoman, Nevidal7, Noci, oleav, Olesh, Onkel 1928, Oompa Loompa, Ozymandias, Paldini, pearlxjam, pechna, Peppa, Petr, Petrisko911 , PH79, Plechy, punisher, raenius, raimi, RaptoR, Rezet, RudyRod, saja, samuelo12, Schramm, seezeethree, seneke, Shpeckk, slavik38, Spacecore, spagr, Spike, Symbi, tacmud, taidana, tankgirl, terrordemon, the.kasztan, Tiba, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, TZcomics, Ukko, VanTom, Velkej šéf, Vojtěch 393, vrazdinek, VskPrzk, Walome, Wasps, Wiw, yardaformi, Zbysek2410, zlejzmrd
(295)
-spacilost-, 123, 2scha, 665+1, 7eleven, adam.butch.kubik, adam.ra, Aerchel, afri, Al0f0k, Alfred, Alikkk, alois13, amazing_k, andik007, AwatarDK, Azalin, Azbest, AZTeck, BadBoy, Balů103, bboorreekk, Beng.D, Benji, Bezvliv, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, Braindead, brkowycz, Broda, Bronn, Bubákolog, Bubsy, calvin10, calviti, Capa, Cassidy, charvos, chobotnička, choze, ConanVJ, Corvus, CP, Craxx, CSE_AC/DC, Cute_Unicorn, cyboy, Darker, DAxik, Deckard, Denis1996, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Dosis_Venenum, Drakeus, Duchy, dvoracekpetr1, Einstain666 , Elhonzo , erik, farnhajt, faster86, FatMonster, fel68, felis, fifas, filemon, Final, Fox01, FrAnK, freestyletricker, Fréza, Fry, Fugas, Georgíno J., gezic, Godsmacker, goldschmidchen, gongon44, goodspeed, GORERATED, Grebenda, grinder, Gustik5, Hamichal, hedgehog, herbert, ho.mof, holubdema, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, ikshorm, Ilock, invape, isildur heir, ivos309, J.Connor, J.T.honza, Jabba, Jack043, James, jankie, JANNE, jett, jh666, jirka_smog, jiskra, jjjirik, JORDY, Joshua_T, Kabukiman, kadas97, kallenved, Kaluž, Karel Sec, karl173, kaylin, Kazumaki, Keenkeen, kendor007, keNNoslaw, KINIMODUS, Kjon, KOko, komik.sx, koudak89, krvinka56, kubanec13, kucik, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, lokeren7777, LookAss, Lucifer, luky.kuky10, lutrix, m.jedle, maara, mainman, mart.in, Marthy76, Martin Buchal, martin28, Martinb, Marvin, Masinfira, Matej-29, Matejrychly89, Maty48, MEGA, merhyx, mgeralt, mikado, MIKER65, mikina, mikki.maser, mildaE, Mistak, Mitthrawnuruodo, miuanek, Mleako, moiqpiom, MonsterGyre, monte walsh, monty.cl, MP81, Mr. Baboon, Mr. Smith, Mr.Plysh, Mrlah, NecRoman, Nevidal7, Nightmare, Noci, noMster, nx, Odal , OldaB, Olesh, Onkel 1928, Oompa Loompa, padre_negro, Pafnuc, Paldini, pavel, pavouk, pearlxjam, pechna, pennywise, Pepares, Petr, Petrisko911 , PH79, planika, POLAKST, Poseidon1978, punisher, Quentin, QuickQuackery, RadimNemec, Radkos, raenius, Raikou, raimi, RainDamage, RaptoR, razielus, Remi LeBo, Ricarderon, Robb, Rocksteady147, Roiser, Rowan, RudyRod, Saiffer, Salien, samuelo12, Saran, Schramm, sedw, seeker666, Shpeckk, SirSandál, Skot, skřetman29, Slaine, Slávek, slavik38, sleepless, songoku, spagr, Spike, Stalker, StanleyHu, suricattaontheway, Symbi, tacmud, taidana, tankgirl, terrordemon, the.kasztan, TheWrecker, Thorar, Tiba, timek, Toe, tomastrejbal, Tombal, Tomek, Tomket.Tom, tomned, Tony TwoDee, trudoš, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Ukko, vallyslayer, VanTom, VasaX, Velkej šéf, Viking, Vítek, Vojtěch 393, vrazdinek, vteco, Wasps, willis, Wiruss, Wiw, xai, xintax, xxaannddeerr, yardaformi, Yaromil, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zdoog, Zek, Zíďas, zlejzmrd
Chce (26)
adriel, Azik2586, Badgu.y1902, Caps, deadpool, delsemela, DKoscik, DracoAn, EvilvsGod, filosh, fusnix, Geralt, Hauzina, Hebled, Honzin92, Kocour, Mamut12, MignolaMoore, Miriyak, Netorack, nick, petrsimcik, Rezet, Vcelka_Maja, Zelvak, Zod
Shání (5)
Adelheid1, Cemino, delta11, Hauzina, mineralk
Nabízí (4)
filemon, Fox01, jirka_smog, SirSandál