Ukázka
Ukázka
Ukázka
Při svém pokračujícím boji se silami zla cestují krásná Anweena a hodný drak Kalec do odlehlých hor v naději, že jim tam trpaslík Loggi dokáže sundat z krků kouzelné obojky. V této zmrzlé a zrádné pustině se ocitnou uprostřed divoké bitvy mezi živými a nemrtvými a Kalec může jen s hrůzou přihlížet, jak Anweenu odnáší strašlivá příšera.

Scénář
Richard A. Knaak
Art
Jae-Hwan Kim
Obálka
Jae-Hwan Kim
Překlad
Ondřej Duha
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7362-505-4 (Alpress)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Stran
176
Cena
149 Kč
Originál
Warcraft - The Sunwell Trilogy #02: Shadows of Ice (Tokyopop, 2007)
  • dracula
    Toto pokračovanie neprináša do série nič nové a ani nič objavné. Stále však ide o vcelku podarenú fantasy, ktorá neurazí, nenudí ale zase ani výrazne neoslní. Neostáva nič iné, iba konštatovať to isté ako pri prvom diely a to fakt, že ide o fantasy jednohubku vhodnú na čítanie pred spaním. 50 %
  • barydave
    Stíny Ledu nesou skoro všechny vlastnosti prvního dílu, o něco lepší zpracování a konečně nějakou cool klaďas postavu -> Taurena Traga. 71%
  • KdG
    Kresba je fakt moc pěkná, příběh je standardní fantasy.
  • FrAnK
    viz Warcraft 1
  • Final
    Warcraft 2 pokračuje v trendu prvního dílů, hodnocení viz. komentář k prvnímu dílu. Kde kresba exceluje (hodnocení grafické části 42% z 50%), tam příběh od spisovatele Richarda A. Knaaka je jedním slovem katastrofální. Druhý díl je o malinko lepší než první. (hodnocení příběhu 10% z 50% ). Výsledné hodnocení 52% ze 100%.
  • erik
    Je to lepšie ako jednotka. Vcelku ma to bralo. Pohodová jednohubka plná nemŕtvych, drakov a iných fantastických...vlastne, veď je to každému jasné.
  • Dinik
    Celkem povedené, lepší než jednička, už to není tak prostoduché. ale i tak to přečtete za 20 minut.
291521