Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Comicsový časopis neboli comics na kvadrát.

Comicsy:
Život je krátký - Alan Moore, Kevin O´Neill
Blacksad: Rudá duše 1. část - Juan Díaz Canales, Juanjo Guarnido
Pryč - Mike Richardson, Philip Craig Russell
Dívka a květina - Scott Allie, Paul Lee, Brian Horton
Kód, který se Japoncům nikdy nepodařilo rozluštit - Štěpán Kopřiva, Tomáš Kučerovský
Mrtvý nebo živý (ochutnávka) - Mark Millar, JG Jones

Publicistika:
Vypněte kremační pec, magazín ještě žije (úvodník) - Jiří Pavlovský
Vaše vnitřnosti v koši nekončí (listárna)
Česká krev: Aktuality - Tomáš Prokůpek
Mučírna Next Generation: Rozvržení 2
Muž na pitevním stole: Mark Millar - Jiří Pavlovský
Králík na pitevním stole: Chambara a USAGI - Sebastian Chum
Platův šikmooký koutek - Ryoichi Ikegami - Ľudovít Plata
Komiksové milníky - Juan Giménez - Milan Krejčí
Komiksové milníky - JG Jones - Jiří Pavlovský

Scénář
Scott Allie, Juan Díaz Canales, Štěpán Kopřiva, Mark Millar, Alan Moore, Mike Richardson
Art
Juanjo Guarnido, Brian Horton, J. G. Jones, Tomáš Kučerovský, Paul Lee, Kevin O'Neill, Philip Craig Russell
Obálka
Juanjo Guarnido
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Jiří Pavlovský, Richard Podaný
Publicistika
Sebastian Chum, Milan Krejčí, Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Tomáš Prokůpek, Lukáš Růžička
Žánry
akční, humorný, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 297 mm
Tisk
barevný + černobílý
Váha
282 g
Stran
72
Cena
99 Kč
  • luky.kuky10
    luky.kuky1016.8.2015 00:08CREW² #20
    Mam to hlavne kvuli Blacksadovi, ale jinak je to spis prumer.
  • jayjay86
    jayjay86 mecenáš27.7.2015 13:07CREW² #20
    Zdá se, že jsem jedinej, komu se Blacksad absolutně nelíbí, ale nechápu, jak můžou zvířata vystupující, jako lidé takto bodovat u českých čtenářů. Já jen vidím ty kresby a chce se mi zvracet. Nejraději bych tam poslal Franka Castle ať to rozstřílí na sračky a udělá si z tý ZOO rohožky..Hodnotit nebudu...
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš14.6.2011 07:39CREW² #20
    Blacksad zklamání ? No dobře, není už tak oslňující jako napoprvé, ale stále je extratřídou. O kresbě asi není třeba diskutovat a já si na noir i na danou historickou epochu či místo děje velmi potrpím. Kód je k popukání a Casa carnivora taky potěšila.
  • Woffce
    Woffce10.10.2009 11:58CREW² #20
    Výborný číslo: Všechno, co nedosahuje dokonalosti "Blacksada", je buď SLUŠNÝ ("Dívka a květina" - jen trochu násilná fabulace), DOBRÝ ("Život je krátký" - šikula O´Neill) nebo VÝBORNÝ ("Kód, který se Japoncům nikdy nepodařilo rozluštit" a "Pryč"). Co dodat...
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš6.9.2009 16:42CREW² #20
    TOP: Blacksad & Kód, který se Japoncům nikdy nepodařilo rozluštit & Pryč
  • andywart
    andywart18.8.2009 09:13CREW² #20
    Blacksad a Kód, který se Japoncum nikdy nepodařilo rozluštit sú u mňa favoritom. Aj ochutnávka JG Jonesa zaujala...také ja rád.
  • Wiruss
    Wiruss22.3.2008 13:45CREW² #20
    Moc pěkná Crew, škoda, že se na ni muselo čekat tak dlouho... Život je krátký mělo myšlenku sice jako průměrná scifi povídka, ale komiks tomu dal zase trochu jinej nádech. Pryč a Dívka a květina mají sice k současný hororovým věcem daleko, pro mě, ale lepší trochu jsem si zavzpomínal na seriály na které jsem koukal jako malej, které se nesly v podobném duchu (na jména si fakt už nevzpomenu). Kód který se... mi přišel až příliš jednoduchej, dělanej na to, aby to vypadalo dobře a možná, že až zbytečně dlouhej. Publicistika jako většinou na úrovni a jako většinou jsem ji přečetl ještě před samotnými komiksy. Číslo sráží ukázka z Živí nebo mrtví, která je o ničem a naprosto zbytečně krade 3 barevné strany. Celé to ovšem napravuje jako vždy skvělej Blacksad, který má opět myšlenku a výbornou kresbu.
  • andre
    andre mecenáš18.3.2008 08:16CREW² #20
    Díky "Blacksad: Rudá duše " , "Kód, který se Japoncům nikdy nepodařilo rozluštit " a publicistice jsem se slušně bavil a opět si rozšířil můj seznam "sehnat-přečíst". I když u Blacksada až po vyčkání na další crew s dokončením, klasika:)
  • blackJag
    blackJag admin17.3.2008 11:38CREW² #20
    Konečně můžu hodnotit neb kvůli rozdělenému Blacksadovi jsem musel počkat do dalšího čísla... a to vyšlo nedávno, příjemně nezpožděné :-) Krásná obálka k hlavnímu tahounovi čísla, který navíc nezklamává a čtyři super kraťasi ( snad jen "Kód, který se Japoncům nikdy nepodařilo rozluštit" se mi zdál zbytečně hnaný na efekt - ale zase to konečné prohlášení o tom, jestli si pujdou zamrdat, mi připomělo závěr mého oblíbeného švédsko-dánského filmečku Fucking Amal), doplněné výživnou ochutnávkou, která mne na samotný komiks spolehlivě navnadila. K tomu slušná a čtivá publicistika a není co řešit.
  • royan
    royan15.3.2008 09:06CREW² #20
    Blacksad bohužel zklamání. ČÍslo tak zachraňují kraťasy v čele s výbornÝm japonským kodem
  • Tauren
    Tauren12.3.2008 18:44CREW² #20
    Mě se tato CREW celkem líbila.
  • HEX
    HEX7.3.2008 16:43CREW² #20
    Tak s hodnocením jsem čekal až bude Blacksad pohromadě a doufal, že to celé zachrání.Bohůžel se mu to nepovedlo.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade3.1.2008 21:56CREW² #20
    Tahle Crew mě zrovna moc nepotěšila. Jedinou výjimkou je Blacksad. MdS
  • Namrepus
    Namrepus2.1.2008 20:39CREW² #20
    Tak tu máme další fádní číslo ročníku CREW. Kde jsou ty zlaté časy původního magazínu (první půlka první série),časy,kdy tu byla CREW pro všechny a každý si v ní vybral to své.Teď tu máme dva magazíny pro INTELEKTUÁLY (Zkrat a Aargh) a jeden magazín pro náročnější (ortodoxní comicsový fanové - tudíž zde přítomní) a to již zmiňovanou CREW.Mám ale takový dojem,že se tu zapomíná na comics pro větší skupinu potencionálních comicsových čtenářů a to comics tzv. maenstreemový (a to do slova a do písmene) nenáročný, zábavný,kladoucí důraz především na vizuální stránku a známější postavy (Superman,Batman,Spider-man,X-men,Lobo(v klasičtějším provedení) ... J.Lee,M.Turner,E.Benes,Churchil atd..).
    Comicsový trh v české kotlině asi nikdy nepochopím.Zatímco přední comicsový magazín CREW se jen údajně tak tak zaplatí,sešitové řady se (PRÝ) u nás nechytnou,komerční pokusy s již zmíněným magazínem (WILDC.A.T.S. vs. X-MEN apod.) dopadly po stránce prodejnosti (za hlasitého remcání "těch náročných" ) více než dobře.A jak se zachoval vydavatel (?),místo aby zkoušel dále VYDĚLÁVAT (nebo alespoň střídat čísla: - pro náročné - popík - pro náročné - ...) ,ustrnul v žánrové NErozmanitosti a ve stylové NEpestrosti.
    Jinými slovy vyšlo další číslo magazínu,který mě bohužel již delší dobu míjí.
  • Davey
    Davey23.12.2007 04:38CREW² #20
    Blacksad - Toho mám prostě rád a líbí se mi ten komiks, takže jasný +!
    Hororovky - Docela v klídku, rád uvidím někdy zase jiné.
    Kód který se japoncům nepodařilo rozluštit - ten byl dobrý :)

    Těšung na dokončení Blacksada.
  • choze
    choze16.12.2007 19:34CREW² #20
    Slušné číslo. Stojí na sázce na jistotu jménem BLACKSAD, doplněné krátkou Moorovou věcičkou k zamyšlení ŽIVOT JE KRÁTKÝ, dvěma výbornými hororovými povídkami (PRYČ musí svou jednoduchostí dostat prostě každého, DÍVKA A KVĚTINA má zase lepší kresbu a atmosféru), vtipným KÓDEM Kopřivy a Kučerovského a okázale brutální ukázkou z WANTED, která mě sice nijak nenadchla, ale přesto jsem na comics i film zvědavý.
  • Spacecore
    Spacecore15.12.2007 12:35CREW² #20
    nejlepší komiks čísla: Kód který se japoncům nepodařilo rozluštit
    nejslabší komiks čísla: Dívka a květina
    Jinak zbytek s kterým se vesměs ztotožňuju je tu popsán pode mnou
  • vasek
    vasek14.12.2007 23:58CREW² #20
    Jediná opravdu zajímavá věc v tomhle čísle je Mooreův kraťas o relativním vnímání času.
    Nejslabší rozhodně: Kód, který se Japoncům nikdy nepodařilo rozluštit. Pointa je vtípek, který by se bohužel vešel do čtyřpolíčkového stripu. Výtvarně zajímavé asi jako Show kovboje Wallyho (což možná ale není Kučerovského chyba).
    Tuhle Crew doporučuju pouze fandům Blacksada, jinak hnáty PRYČ!
  • erik
    erik7.12.2007 12:23CREW² #20
    Podľa mňa je to príjemné číslo. Hororovky sú fajn, Moore je v pohode, ukážka z Wanted krvilačných hajzlíkov navnadí ku kúpe (hlásim sa do klubu :)) a Kód je vcelku zábavný. Problematický je Blacksad, na rozdiel od predchádzajúcich dej tonie v ničote, vpád hlavného protagonistu do deja mi pripadá násilný (zo strany scenáristu), ale počkám na dokončenie a uvidíme.
    Mierne nad priemerom.
  • Dinik
    Dinik7.12.2007 11:40CREW² #20
    Tahle Crew je hodně slabá, jediné co za něco stojí je kraťas o tajemném domě. Blacsad-nechápu proč ho všichni jen opěvují, to se tak snaží zavděčit Pavlovskému a spol.? Je to nuda a nastavovaná kaše. první díl byl opravdu dobrý, ale druhý už o ničem a třetí je na tom zatím stejně. Jediné pozitivum je pěkná malba.
  • krvinka56
    krvinka567.12.2007 10:22CREW² #20
    Tak podlouhé době tu máme zase náš jedinečný komiksový magazín Crew.A můžeme si položit otázku zdali to čekání stálo zato podle mně jo a díky výběru co je v tomto čísle Crew to tentokrát záležní hodně na čtenářově vkusu tentokrát bude hodnocení hodně odlišný.
    Hlavním tahounem tohoto čřísla je jednoznačně BLACKSAD:RUDÁ DUŠE:kresebně jako vždy na vysoké úrovni zkrátka nepřekonatelný jako vždy ale typl bych že je kresba ještě vypilovanější než u předešlých dílů.Příběh patří k těm nejdepresivnějších a nejhorších Blacksadových jaké kdy mněl.Taky to perfektně odsejpá a končí poněkud tvrdým rozdělením v tom nejlepší.Jako vždy sem stímhle říběhem spokojen sem zvědav co z toho nakonec vyleze.
    ŽIVOT JE KRÁTKÝ:Asi jeden zmála příběhů co stojí v Crwi za zamyšlení ale vzhledem ktomu kdo byl autorem tohoto komiksu čekal bych rozhodně něco víc.Kresba není nijak špatná je pohodová.
    PRYČ:Tak takovéhle horůrky mám rád člověk si může domýšlet co se snima stalo a ani závěr není nijak odpovídající na čtenářovu kladenou otázku prostě super.Kresba je perfektní jediné co to kazí je podle mnaž moc roizjuchaná brevnost temnější barvy či jejich absence by tomu rozhodně slušela víc.
    DÍVKA A KVĚTINA:Opět perfektní horůrek tentokrát se kněmu i bary perfektně sednou včetně super kresby.Závěr je vcelku vyvedenej .A příšerky mi nápadně připomínají ty malé poptvory z komiksu Darkness.
    KÓD,KTERÝ SE JAPONCŮM NIKDY NEPODAŘILO ROZLUŠTIT:No tak tenhle přběh mne zrovna moc neoslovil dialogový aještě se tam níc neděje a odehrává se najednom místě fakt nemusí.Kresba je jediné co natom stojí zato.
    Jinak si Crew se svými články jako vždy udržuje svůj perfektní a vyrovnaný standart teda když pominu článek přebraný ze stránek komis.cz který mne nijak nebral a pak Mučírna next generation kterou už vůbec nečtu.Naopak článek terý bych s chutí vyzdvihnul je ten o Marku Millaru ten je perfektní no vlasně všechny články o komiksových tvůrcích co se kdy v Crew objevily sou perfektně podány.Jinak je vše stále perfektně odvedený včetně ukázky z připravovaného komisu žívý nebo mrtvý.Co stojí za to je úvodník Pana Pavlovského včetně jeho názvu.Jo a málem bych zapomněl na strip z redakce ten tentokrát stojí ZATO je fakt suprovej.Ač sme čekali natoto číslo hodně dlouho a byl vypuštěn komiks od DC za což podle mne přišla fak dobrá nálada stojí toto číslo zato je jednoznačně nejlepší z těch u kterých se naposlední chvíli mnění komiksy JÁ sem opravdu spokojen.
20275
Četl/a (86)
2scha, adevr, Alfi, ben_bella, blackJag, Blacksad, Bubákolog, calvin10, Cemino, crewni.konzerva, cyboy, Darth Raelchi, DEmnoG, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, erik, farnhajt, fel68, figis, Filios dVekerec, filmator, filosh, Final, flipflop, Fox01, gwen666, Houbař, house192, hypermlok, J.Connor, James, jankie, jh666, jindroush, jiskra, Kaaos, kallenved, Kaluž, Lawer de Sanctis, libcenko, Librarian, Lobok257, luky.kuky10, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, Moyek, namdnas, NecRoman, Nexis, oleav, Paldini, pavlosson, pbabinec, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, raimi, RaptoR, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, seneke, SHORTY, smazenapikantniskeble, Spacecore, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tommy_88, trudoš, tukak, TZcomics, Ukko, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, zgrywus, zlejzmrd
(291)
007, 2scha, 5555, adam.butch.kubik, adam.ra, adevr, Alfi, amazing_k, andik007, Andreew, andywart, arnecht, Artigas, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, bananzluty, BeeSee, Benji, ben_bella, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, bodhi, Braindead, brkowycz, Bubákolog, Bubsy, budkin, burzum, calvin10, calviti, Caps, Cassidy, Celestius, Cemino, Corvus, Cr4sh, crewni.konzerva, Crics, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, DAN478, danyno76, Davey, DAxik, DEmnoG, denny, Dinik, dirty_sanchez, disclose, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, dre, Duff.man, duri, Durvi, eliera, emanek, erik, farnhajt, faster86, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, filipes, filosh, Final, Fox01, FrAnK, Fréza, Frizer, Fry, Fugas, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grynca, gwen666, Hamichal, hawkzn, hedgehog, hellblazer, HELLEIA, hi_jacker, holubdema, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, ikshorm, imro, invape, J.Connor, James, jankie, Jestrab2, jett, jh666, JindrasT, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Jokerka, Joshua_T, J|P, K-Os, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, karelcedr, Kazumaki, KdG, KejMart, keNNoslaw, killermarf, Klatic, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Landauer, Lawer de Sanctis, Lenny, libcenko, Librarian, listr, Lobodlak, Lobok257, Lojza, lokeren7777, luky.kuky10, Luse, maara, macomix, mainman, majer, Majkl, mangan, Mankin, markic, Markyz de Sade, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, matrosh, Maxman2000, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, metalmaus, mgeralt, Michal Opitz, mikado, mike731, mikki.maser, mirror, misa, Mistak, Mleako, moiqpiom, Mononoke, monte walsh, monty.cl, morbn, morlum, Moyek, MP, Mr. Terrible, Mr.Plysh, namdnas, NecRoman, Netorack, Nexis, nick, Nightmare, noMster, Odal , Odrikani, OldaB, oleav, Olesh, Orbeek, Paldini, pata, pavel, pavlosson, pbabinec, pearlxjam, pechna, pennywise, Petr, Petrisko911 , phob, planika, POLAKST, Poseidon1978, q, QuickQuackery, RadimNemec, Radkos, raimi, RainDamage, RaptoR, Ricarderon, Robb, robert.hladil, robertsedmik, Rorschach, RudyRod, Saiffer, Samurai-Jack, Saran, sedllak, seezeethree, seneke, SHORTY, Sick666, Sidi Santini, Skot, skřetman29, Slaine, Slávek, sleepless, songoku, Stara.kryta, strougy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, The Genius, the.kasztan, TheWrecker, Tialster, Toe, Tombal, Tomek, Tominos, Tommmson, Tommy_88, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, TZcomics, Ukko, vallyslayer, valon, vasek, VaZbič, Velkej šéf, Viking, vranakx, vrazdinek, vteco, VXP, willis, Wiruss, xai, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (6)
Ajit, fusnix, Kitykatyn, Maty48, R3d, spekktrum
Shání (4)
afri, gobers, Kitykatyn, MickeyStuma
Nabízí (2)
budkin, Slaine