Lucky Luke, muž, který střílí rychleji než jeho stín, se tentokrát na rozlehlých texaských pláních setkává s jedním z nejslavnějších desperátů Divokého západu Jesse Jamesem.

V pořadí pátý svazek vydaný pod nakladatelstvím Egmont ČR, dle chronologického řazení se jedná o 35. svazek série.

Scénář
René Goscinny
Art
Maurice De Bevere (Morris)
Obálka
Maurice De Bevere (Morris)
Překlad
Edda Němcová
Redakce
Stanislav Kadlec
Žánry
humorný, western
ISBN/ISSN
80-252-0387-5 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
215 x 285 mm
Tisk
barevný
Stran
48
Cena
99 Kč
Originál
Lucky Luke #35: Jesse James (Dargaud, 1969)
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš9.10.2017 22:54Lucky Luke: Jesse James
    Standardně dobrý Luke, v hlavně mi utkvěly hlavně hlášky bratra Jamese, který vtipně citoval Shakespeara. Ty špatně vytištěné stránky jsou trochu na pěst, ale za dvacku v LK to rád přežiju.
  • sedw
    sedw27.9.2013 23:39Lucky Luke: Jesse James
    Příběhově velmi dobrý díl, avšak námětem mě bavil trochu méně, než díly předchozí (méně mi sedly jen Tortilly). I humoru tu bylo na můj vkus trochu méně, ač například detektivové byli téměř dokonalí. Což mi však vadilo nejvíce je již několikrát zmiňovaná mizerná kvalita několika stránek. Uvažoval jsem stále mezi 4* a 5*, ale nakonec, právě kvůli nekvalitě několika stránek, musím dát hodnocení nižší. Ale i tak se jedná o výborný komiks, který rozhodně nelze nedoporučit.
  • Landauer
    Landauer22.3.2012 22:19Lucky Luke: Jesse James
    Zařekl jsem se, že za plnou cenu si tenhle kousek nekoupím, protože těch několik stran v naprosto otřesným rozlišení činí z celýho nákladu zmetek a vůbec mi nejde do hlavy, jak si někdo mohl dovolit v takovýmhle stavu dát produkt na pulty knihkupců za nesníženou marži. Svědčí to jenom o lempláckým přístupu český pobočky Egmontu ke svým produktům! Jesse James mi tak dlouho jako jediný díl zatím vyšlých příběhů Luckyho Luka v knihovničce chyběl, až se mi ho teď podařilo splašit za 50,- Kč v Čáslavský. Příběh je skvělý, Morris v kondici, takže obsahově není co vytknout. Pokud bych hodnotil komiks, tak ***** a pokud ošetření českého vydání, tak *, protože zmršený stránky skutečně zásadně ruší plynulost čtení.
  • muflon
    muflon28.7.2008 10:36Lucky Luke: Jesse James
    vtipné,propracované - vynikající
  • onders´
    onders´28.8.2007 11:50Lucky Luke: Jesse James
    Podle mě naprostá paráda. Skvělý humor, jednoduchý děj a už jsem si zvykl i na kresbu, která se mi začala líbit.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš4.2.2007 22:12Lucky Luke: Jesse James
    Tenhle dil bych doporucil uplnym novackum Lucky Luka, pac na prvnich strankach je(sou) nas(i) hrdnina(ove) radne predstaveni. Jinak samosebou nechybi nadhled, hromada vtipku a kolorit divoke zapadu mixla s historii. Spatne rozliseni par stranek sice zamrzi, ale neurazi. Jako vzdy Lucky Luke skoncil na hajzliku a svuj ucel naplnil, cili jsem spokojen. Tim mam namysli, ze jsem si ho na toalete cetl... jen pro jistotu.
  • chuy
    chuy3.1.2007 11:58Lucky Luke: Jesse James
    Tento díl na mě zatím působil nejslaběji, ale i tak jsem se velice dobře pobavil. Špatné rozlišení stránek mě mrzí.
  • KdG
    KdG29.11.2006 08:14Lucky Luke: Jesse James
    Tak tenhle díl je asi zatím nejslabší, ačkoliv je pořád na vysoké úrovni.
    No a těch pár rozmázlých stránek mě taky mrzí.
  • Neutrino
    Neutrino18.9.2006 15:42Lucky Luke: Jesse James
    I když bych raději tvrdil opak, tento díl podle mě zatím nejhorší.
  • andre
    andre mecenáš12.6.2006 07:37Lucky Luke: Jesse James
    Co se příběhu týká, tak jsem spokojený, dokonce i barvy začínají vypadat jako z 20.století, teda až na obálku, ta mi připomíná "duhové" SanFrancisco a né divoký západ. Musím dát méně kvůli zmiňovaným stránkám. Vytištěno je to dobře, ale pravděpodobně chyba při převodu dat. Doufejme, že se to u dalších dílů nebude opakovat.
  • listr
    listr11.6.2006 15:10Lucky Luke: Jesse James
    Co do příběhu, zatím dle mého nejrozsáhlejší a nejlepší, všechno to zapadá je to docela dlouhé, je to plné drobných narážek a vtipků, je tu větší prostor pro Lukova koňe :) prostě zlepšující se tendenci tahle série nezapře :) Však jedna výtka úpravě: mám několik stránek špatně vytištěných, asi mizerné rozlišení. takže příště ať se to neopakuje nebo.... vím kde sídlíte.
10114