Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Ektoplazmatický muž, agent Johann Kraus, vede speciální armádní jednotku do lesů severozápadní Kanady s cílem dohnat a zabít člověka, jehož viní ze ztráty svého posledního fungujícího těla. Mezitím agent Andrew Devon na jihozápadě Států uzavírá křehké spojenectví s dívkou Fenix, obdařenou prekognitivními schopnostmi, a společně se snaží o útěk před hordou netopýřích netvorů.

Obsahuje sešity série B.P.R.D. Hell on Earth: The Devil's Engine #1-3 (květen 2012 - červenec 2012) a B.P.R.D. Hell on Earth: The Long Death #1-3 (únor 2012 - duben 2012)

Scénář
John Arcudi, Mike Mignola
Art
Tyler Crook, James Harren
Ink
Tyler Crook, James Harren
Barvy
Dave Stewart
Obálka
Mike Mignola, Dave Stewart
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Alexandra Niklíčková
Redakce
Veronika Černá, Radek Chaloupka, Václav Dort, Eliška Hanzlíčková (Eli), Tomáš Náprstek, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
akční, dobrodružný, horor
ISBN/ISSN
978-80-7652-119-3 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
158 x 239 x 21 mm
Tisk
barevný
Váha
570 g
Stran
176
Cena
599 Kč
Originál
B.P.R.D. Hell on Earth #04: The Devil's Engine & The Long Death (Dark Horse Comics, 2012)
  • faster86
    Vlak příšer je takový nějaký neslaný, asi je mi celá Fenix celkem jedno. Ale odložená smrt? To je velká pecka, převyšující minulý díl.
  • Fry
    Prvotní nadšení z návratu kapitána Daimia v úvodní knize nyní vystřídalo zklamání a lehká pachuť z toho kam se příběh vyvíjí. Vlak plný příšer nepřináší žádné zajímavé zvraty a Odložená smrt působí spíše jako výplňkový materiál, než si autoři rozplánují o čem chtějí dále psát...
  • George Walker Bush
    První příběh mi přišel velice slabý, v podstatě nezajímavé postavy (ač se snaží) se zase musí porvat s nějakými příšerami, neboť nic jiného se v tomto světě již neděje... druhý příběh už byl o fous zajímavější. Nemohu si nevzpomenout na předešlé Simpsony, ve kterých byl strašně vtipný a ironický příběh ze světa produkce komiksů. Také tam byli naprosto nevděční a rozmazlení fanoušci, kteří chtěli po komiksových sériích něco bombastického a nového, zároveň však nechtěli, aby se série příliš měnila. U Ú.P.V.O jsem sám cosi podobného a nevím, co chci... ale bavilo mě to rozhodně více dříve, když - slovy konzervativce - "byl svět ještě v pořádku".

    Celkový dojem: 50%
  • Norri
    Tato kniha je takovým přešlápnutím na místě. Výplň mezi důležitějšími událostmi. První příběh “Vlak plný příšer” je spíše jen takovou příhodou během cestování. Nic důležitého. Důležitější spíše bude to, co se tam odehrávalo na pozadí v druhé dějové lince. Na kresbu Tylera Crooka v této sérii jsem si už zvyknul. Je trošku jiná než Pochmurném kraji, ale je pěkná.

    Je těžké říct, jaký bude mít dopad druhý příběh na budoucí děj série. Konec příběhu “Odložená smrt” je jiný, než jaký jsem očekával. Doufal jsem v něco jiného. Znovu se zde také setkáváme s agentkou Carlou Giarocco, o které určitě ještě hodně uslyšíme. Kresba Jamese Harrena je zde parádní.
  • Hanussen
    Dva celkem solidní kratší příběhy.
61071