Koupit
Hiroki Dan, detektiv z oddělení vražd, který pod rouškou kariéry elitního policisty na vlastní pěst trestá zločince. Muž, který veřejnosti ukazuje tvář spořádaného otce rodiny. Ředitel firmy, který zneužívá své pozice síly. Všechny, se kterými si běžná spravedlnost nedokáže poradit, čeká trest. Ten nejstrašnější. Krutá smrt rukou sériového vraha!

Scénář
Kei Koga
Art
Ryou Izawa
Obálka
Ryou Izawa
Lettering
Daniel Pocar
Překlad
Igor Cima
Redakce
Kateřina Kubanová, Šárka Osuská
Žánry
detektivka, thriller
ISBN/ISSN
978-80-277-1498-8 (DOBROVSKÝ s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 13 mm
Tisk
černobílý
Váha
160 g
Stran
160
Cena
219 Kč
Originál
Brutal Satsujin Keisatsukan no Kukuhaku #04 (Bamboo Comics Tatan, 2021)
  • Milo_Harwey
    Zas dva příběhy:

    1) zabírá většinu knihy, týká se pokryteckého moralisty, co si hraje na hodného tatínka, vzorného manžela, v telce odsuzuje nevěru, všem ubrečeným věčně si stěžujícím matkám přitakává a reálně je on největší zmrd, "GOOD x BAD" bylo docela vtipný... Jinak průměr

    2) krátký příběh, kde jede Dan s partou z práce na dofču, přičemž vedle je firemní tyran, co zneužívá svého postavení, zakončení jsem nepochopil... Hodně slabý.

    Lepší než minulý díl, ale ne tak dobrý jako první, co dost namlsal. Průměr za 3*.
  • Fort
    Série nám z vrcholu docela rychle spadla do průměru. Své čtenáře si to najde.
    Na CrweConu bylo přislíbeno, že časem vyjde i 5 díl.
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš21.6.2023 13:31Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd #04
    Tohle už bylo dost slabé. Nejenže je to pořád to samé, ale ještě je to horší, než předchozí díly. V japonštině vyšel ještě jeden svazek, Dobrovský ho zatím neplánuje vydat a mě to ani nemrzí, protože já už víc dílů tohohle fakt nepotřebuji.
  • faster86
    Vesměs všechno co jsem psal pro předchozí díly platí i sem. Kdybych to měl vzít jako komplet tak jde o 4 knizky s 8 zločincama a jejich trestama. Jako nápad a myšlenka je dobrá, ale provedení stojí za prd, dialogy strašné, postavy ploché. Ale berte v potaz, že su velký nemangiysta takže, pro manga fanoušky to nebude taková promrhaná šance pro zajímavou věc jako to je pro mě.