Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Koupit
Plachá Nana nastupuje na střední školu s nadějí, že si najde přátele – a možná i první lásku. Její pozornost upoutá místní idol Jano, kolem nějž se točí celý středoškolský život, Nana ho však na rozdíl od ostatních dívek nesnáší pro jeho zlomyslnou povahu. To se však brzy zlomí a oba se nečekaně sblíží. V jeho minulosti se totiž skrývají bolestná tajemství. Stanou se překážkou pro jejich vztah, nebo je dokážou překonat? Leží před nimi dlouhá cesta, na níž se o sobě dozvědí řadu nečekaného...

Série je známá především pod názvem We Were There (anglický název), než pod originálním názvem Bokura ga Ita.

Scénář
Júki Obata
Art
Júki Obata
Obálka
Júki Obata
Lettering
Grafické a DTP (GDTP) studio Albatros Media, Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Tereza Velká
Redakce
Lucie Kučová, Barbora Pokorná
Žánry
drama, romantický
ISBN/ISSN
978-80-252-5163-8 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
112 x 176 x 16 mm
Tisk
černobílý
Váha
160 g
Stran
192
Cena
299 Kč
Originál
Bokura ga Ita #01 (Shogakukan, 2002)
  • Fry
    Fry admin19.1. 17:22Takoví jsme byli #01
    Vedle titulů To bylo tvé jméno. a Solanin přichází Egmont s další, avšak poměrně neznámou sérií na náš trh. Graficky to není úplně terno, autorka kreslí velmi zjednodušeně, nicméně (!) příběh má skvělý scénář a ustojí to i ve srovnání s takovými díly jako je Orange, nebo Bohové lžou.
  • Fort
    Fort13.8.2023 18:14Takoví jsme byli #01
    Ze života mladých lidí ze střední školy, kteří hledají k sobě cestu a zároveň si nesou svou minulost o které se jim moc mluvit nechce. Chvíli mi trvalo než jsem si zvykl na tučně zvýrazněny text značící myšlenky postavy oproti textu normálnímu, kterým mluví.
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš1.6.2023 16:03Takoví jsme byli #01
    Docela fajn příběh plný klišé (kterých prý v dalších dílech ubude a série se do nich spíš strefuje, teď mi to ale zatím tak nepřijde) - problémem je tady hlavně kresba, která mi přijde opravdu podprůměrná. Jakmile jsem si všimnul, že ty jejich oči bez života vypadají jako žabí, už to nešlo nevidět. Pokud to ale zkousnete, není to úplně pitomé.
411