Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Dvojčíslo časopisu Čtyřlístek:

Není slon jako slon - Radim Krajčovič, Jaroslav Němeček. V prvním příběhu navštíví Čtyřlístek dalekou Indii. Na cestě po této krásné a pestrobarevné zemi se setkají se záludným a všehoschopným Mahárádžou. Nakonec jim pomůže jeden slon, který ale není tak docela obyčejný.

Hubert & Hugo - Nikkarin. Hubert a Hugo budou tentokrát pomáhat spisovateli Foggu Larsonovi najít ztracenou inspiraci tím, že ho vezmou na výpravu plnou dobrodružství.

Pazourek a Zoubek: Jeskyně - Filip Škoda. Pazourek se Zoubkem se rozhodnou prozkoumat záhadné nástěnné malby v posvátné jeskyni. Netuší, že skalní portál ve skutečnosti funguje jako časoprostorová brána.

Vzhůru na stromy - Tomáš Srb, Jaroslav Němeček. Ve druhém příběhu zůstanou naši kamarádi na cestách. Zavítají do Afriky na safari. Ale pozor, krajina je plná divokých šelem!

Tryskošnek: Ano, švábe! - Dan Černý. Tryskošnek s kamarádkou Píďou se rozhodnou otevřít si restauraci. Jejich nadšení je k nezastavení. To ale netuší, že do jejich nové restaurace míří slavný kritik jídel Polník.

Číslo 3-4/2023, ročník 55.

Scénář
Nikkarin, Dan Černý, Radim Krajčovič, Filip Škoda, Tomáš Srb
Art
Nikkarin, Dan Černý, Jaroslav Němeček, Filip Škoda
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
158 g
Stran
68
Cena
80 Kč