Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Wakana Godžó je samotářský středoškolák s jasným životním cílem: stát se mistrem ve výrobě tradičních panenek Hina. Lidé jako Marin Kitagawa, třídní krasavice neustále obklopená širokým kruhem kamarádek, jsou pro Wakanu skoro jako bytosti z jiného světa. Díky náhodnému setkání se však jejich vzdálené světy nečekaně protnou.
Jejich nový vzrušující život ve světě cosplaye právě začíná!

Série je známá především pod názvem My Dress-Up Darling (anglický název), než pod originálním názvem Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru.

Scénář
Šin'iči Fukuda
Art
Šin'iči Fukuda
Obálka
Šin'iči Fukuda
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Matěj Vozábal
Redakce
Markéta Audy Masopustová, Tereza Micková
Žánry
humorný, romantický, ze života
ISBN/ISSN
978-80-7679-342-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 14 mm
Tisk
černobílý
Váha
260 g
Stran
208
Cena
249 Kč
Originál
Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru #01 (Square Enix, 2018)
  • Fort
    Erotický nádech prvního dílu jsem si užil od začátku až do konce a to je mi mnohem více než tomu třicetiletému starci pode mnou.
  • radimisko
    radimisko31.5.2023 13:10Láska ve střihu cosplaye #01
    Asi polovinu prvního dílu manga série Láska ve střihu cosplaye zabírá trapas obřích rozměrů. Kluk bere holce míry na šaty! Autorka Šin'iči Fukuda dobře vystihuje situace, do kterých se dříve nebo později může dostat každý dospívající. A to s typicky japonsky pojatým humorem.
  • Qvestor
    Qvestor16.4.2023 14:00Láska ve střihu cosplaye #01
    Celý tento první díl se točí kolem kluka jménem Gódžo, kterej se naprosto nelidsky stydí před spolužačkou Kitagawou, co jí slíbil ušít kostým na cosplay. A ty největší rozpaky si Gódžo užije když Kitagawě svlečené do plavek bere míry krejčovským metrem.
    Asi bych o tuto mangu nezakopl nebýt Meona, který jí zmiňoval v jednom videu... a podle jeho popisu se zdálo, že by Láska ve střihu cosplaye mohla mít pár mírně úchylných scén. Jelikož všichni skuteční čtenáři mangy jsou přinejmenším mírně deviantní, je jasné, že mi to přišlo zajímavé. Po dobu čtení jsem uvažoval, pro koho je manga určená, jaké je věkové rozmezí jejích čtenářů. Ono totiž nejde vůbec o nic složitého nebo rafinovaného, jede to podle předvídatelnýho schématu - hlavní hrdina je nicka bez přátel, kterej rád šije šatečky pro panenky - když to odhalí třídní sexbomba, vymíní si aby začal šít pro ni - pro něj je každá vteřina v její přítomnosti utrpení, neb se vedle ní cítí tak děsivě trapně a nepatřičně! A ona mu samozřejmě dává najevo, že je naprosto v pohodě a nemá být nesvůj. Jo, pro chichotající se školačky ze základky docela dobrý. Ale možná by se to obešlo bez té velmi mírné perverzity? Jenže ta je nedílnou součástí, takže bez ní by to nešlo. Myslím si, že už pro dospívajícího to bude nuda, takže Láska ve střihu cosplaye bude pro děcka, i s tou lehkou pikantností. Já jako víc než třicetiletý stařec tohle prostě nemám jak hodnotit. Kresba není ošklivá, ale neuchvátila mě, zvlášť když mám na kartě v chromu otevřenou Naušiku.
    Co ale pochválit musím, to je práce Crwe. Krásné vydání na krásném papíře a s luxusně lesklou obálkou. Nezbývá než si povzdychnout - škoda, že nejsem dvanáctiletá školačka!
3421